Min helg ut av smminknig, godsaker och fotografi

Livsstil

Hade fullt upp min helg som var riktigt mysig där jag hann med en hel del.

Fredagen:

Under eftermiddagen började jag helgen med att bli sminkad hos Mist Stockholm på Frejgatan 73. Sedan var jag hos Elin resten ut av kvällen. Firade att hon har flyttat in till en ursnygg liten 1:a centralt. Då hon fick rituals produkter minidoftljus, tvål och mercichoklad av mig. Vi firade detta med tacos, bubbel och lite spel bland tjejerna.

Lördagen:

Drog mig en regel sovmorgon med lite godare gröt då jag äntligen har fått en ordentlig kyl och frys. Lyssnade på podcast och bara lugnade mig.

Bjöd mamma Anne-Sophie på Tapas vid Hornsberg strand området på Taperian som ligger på Franzengatan 74.

Det var spanskt tema super mysigt med tända ljus, flaskor och böcker högre upp och trevlig service och sju små rätter. Vi delade på laxspett och en jätte god mögelost som avslut, men för mig själv blev det tacos kyckling och blåmusslor med tomatsås , lagom mättande. Resten ut av kvällen tittade jag på tv hemma, rätt skönt.

Söndagen:

Strax innan solen försvann fotade jag och Erika varandra lite. Fikade hos henne då det blev te och sockerfria chokladbollar. Det känns så tryggt att veta vart vi har varandra och stöttar då vi är rätt lika men olika också.

Gillar

Kommentarer