Min helg mestadels inomhus när det är samhälls förändring och mys kväll

Livsstil, Tankar/åsikter

Haft en oroande helg som jag mest har befunnit mig hemma. Det känns verkligen av att corona viruset påverkat oss alla. Då jag inte är såpass orolig över mig själv som kan leva till mån av visa begränsningar, men oroar mig mer för nära och kära plus alla de möjliga företagen då detta lär ta sig sin tid. Få ta en dag i taget känns lite tungt så jag har letat efter bra serier, program och musik att roa mig med.

Ut över detta träffade jag Erika under lördag kvällen. Vi köpte lite gott hem en bra kombination ut av lösgodis som är så tydligt att choklad och salt är mina favoriter jag kan leva på tillsammans med bär samt läsk. Vi hällde upp fanta exotic i Carolines gynning vinglas, hur fint blev inte det? älskar att använda designade glas och muggar. Det känns lite lyx på något sätt till alla godsaker.

Det var även skön kväll att dela med sig om allt tänk omkring psykisk ohälsa, luta sig emot varandra och lyssna på musik i backgrunden mitt i alla djupa samtal. Uppskattar att mysa till det som bäst hemifrån att leva med allt som händer i samhället tillsammans istället för sin ensamhet.

Gillar

Kommentarer