Min helg med mycket egen tid och födelsedags firande

Livsstil

Fredagen

Började helgen med att möte upp Nicole i Mall of Scandinavia då vi tog en sväng omkring butikerna. Då jag letade efter en perfekt utgångs klädsel, men fann min nya favorit skinnkjol.Sedan var jag hemma resten ut av kvällen, åt lite godis och hade mini hemmaspa framför Love Island mest för tidsfördriv.


Lördagen

Fikade med mamma under dagen hemma, bjöd henne dagen efter på kanelbullar då vi båda lever våra liv på olika håll just nu trots att vi lever under samma tak. Under kvällen blev det till att fira min bästavän Nicole's 23 årsdag. Det var plockmat sedan blev det choklad, muffins och sangria vid sidan av. Dock hade vi såpass kul att kameran togs fram en gång då bilden på henne är ifrån tidigare dagar.Utan det var mest djupa samtal, lyssnade på musik och godsaker innan vi begav oss till Kristall. Där levererade de grymt bra reggaeton.


Söndagen

Haft mycket ångest och huvudvärk så jag spenderade tiden för mig själv. Jag har passat på att ta en promenad bland de fina löven och hög musik i öronen. Ut över detta sälja lite plagg igenom min shpock, tvätta sminkborstarna, små städning och avsluta dagen igenom tjejsnack via luren och ett härligt varmt bad.

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Tack så mycket 😃
nouw.com/sarahlinnsliv