Min frånvarande och vad som motiverar mig just nu

Tankar/åsikter, Om mig, Pepp

Mitt mående har inte varit på topp under en tid som ni säkert vet och därav kommer jag vara lite borta ibland. Det är som jag bara väntar på några svar jag inte har, men jag har blivit kallad för undersöka det fysiska och träna på slappna av.

Jag är less på det här. Jag vill må bra. Jag vill njuta av livet trots att min ångest bromsar mig och jag vet att jag har mått sämre. Det kan bli bättre och där vill jag dela med mig om saker som kan stärka en. Trots att saker är en ond cirkel just nu.

Det som motiverar mig just nu

* Framtiden, så som inflyttnings fest imorgon, julen och två inplanerade middagar. Bara generellt saker jag ska göra som jag älskar.

* Mina vänner både att kunna ses med fina stunder, men också bli påmind om vad jag behöver och det är återhämtning samt acceptans. Det är något jag inte riktigt vill acceptera av mig själv just nu.

* Personlig utveckling, älskar att lära mig något dagligen som jag gör med mina egna insikter och i varje arbetspass.

* Musik som sänder ut en vis känsla inom mig och alltid har gjort det då jag gärna sjunger från hjärtat.

* Fotografi som jag bara kan fota olika motiv som ger mig ett lugn, men älskar det kreativa att framhäva ett slags budskap eller ha minnen.

* Allting inom skönhet eller mode vägen, det ger mig trygghet att bli snygg och känna mig det också oavsett vad jag gör.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Vilka härliga saker du har som motivation just nu. Fortsätt ösa på med dom grejerna 😊 Kram!

nouw.com/hilma