Mer om mig omkring psykisk ohälsa, drömmar, resor och pepp

Tips, Om mig, Pepp

Fått lite frågor och jag blev glad över att jag har lyckats förmedla mina speciella områden jag älskar att skriva om.

Vad drömmer du om att göra i framtiden? (t.ex. jobb, resor...)

Just nu den närmaste tiden är det att jobba med människor som har funktionsvariation på olika plan. Jag vill lära andra det jag kan igenom att utvecklats utifrån deras förutsättningar plus jobba extra med bloggen. Annars vill jag bo ett tag i Spanien, resa runt, njuta av att vara singel och stark där jag älskar mig själv. som jag vill lära mig Jag har haft extremt svårt att vara själv så jag vill vara min egna trygghet och även flytta till en fin lägenhet med ett tryggt jobb på längre rikt.

Längre fram ser jag framför mig att jobba med svårare jobb så som kurator eller behandlings pedagog där jag hjälper unga kvinnor med traumatiserade upplevelser. Det är något jag själv omkring min mobbning igenom peppande samtal, meditation och musik. Ut över detta träffa någon jag bygger upp en framtid med.Även ha regelbundna samarbeten som gör att sociala medier och vara en förebild för yngre vore något fantastiskt.

Vad är dina bästa knep för att tänka positivt?

Hmm.. den här frågan är svår när jag mår som värst, men jag försöker alltid tänka på vad jag har omkring mig och komma på allting jag mår bra ut av. Älskar skriva ner feedback till mig själv att läsa som är bra saker utseendemässigt eller personlighetsmässigt. Annars vad jag tycker om.

Har du planerat nån resa och isåfall vart?

Jag har nämnt det tidigare, men lätt att missa. Jag ska nämligen till Bulgarien ett gäng i juli. Ut över detta har jag tänkt lite på Tyskland med mamma för träffa morbror Kalle som lever där, men det är Mars för då är det Kabare. Även en resa i höst men får se, sugen på en weekend.

Vad gör du i sommar? Ha en fin dag kram <3

Jag kommer jobba omfattande heltid som boendestödjare samt personlig assistent. Ut över detta gå på Bröllop, resa och njuta av varje stund. Mer står här i tidigare inlägget. Tack desamma förresten,kram <3


Om du fick prova att leva någon annans liv i ett dygn, vem skulle du välja och varför? (Välj gärna både någon du känner och en kändis)

Någon jag känner var svår, men tar min vän Linnéa som satsar all in på musiken.

Utan tvekan Bianca Ingrosso pågrund av kändisarna. För att hon har flertal bollar i luften ut av saker jag har drömmar om så som sminkmärket, sociala medier, poddcast osv. Hon är inspirerande.

Var skulle du helst vilja bo och hur (lägenhet, villa, radhus)?

När jag bor själv lägenhet men när det kommer flera in i bilden gärna radhus som känns lagom stort då jag har kosterfobi.

Vilka är dina bästa "må-bra" tips?

Jag lider ut av lätt ångest och har haft en hel del depressioner när det har hänt förändringar i mitt liv så jag brukar göra mina strategier som jag gärna delar med mig.

Mina sätt är att prata ut med de jag litar på, ventilera tankar och känslor är så viktigt. Ut över detta brukar jag skriva dagbok, och göra mina lista tre saker som jag har delat med mig på text. Jag skriver alltså ner tre saker som jag är tacksam,glad för och saker jag ser fram emot. Jag brukar även försöka finna vänd punkter med allt det positiva och låta mina sorg processer få vara utan stress då jag behöver gråta ut. Då människor omkring mig är extremt viktigt att lägga på de som ger mig energi mer än vad det tar och lyssna på musik så fokus på mina intressen.

Vilket är det bästa resmålet du gjort? KRAM finis <3

Det må vara Chile resan jag gjorde med min föredetta partner och det är ovanligt att ha varit där som 18 åring, Jag fick se tre olika städer så som Vina del mare och Valparasio och Santiago, men framför allt vara med om nyårsafton där som var så häftigt med alla som gick på gatorna för se fyrverkerier var mäktigt. Älskar det landet.


Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Så kul att få läsa dina svar☺️Kram!!❤️
nouw.com/sandrakannasto