Mars som vände allt, april utmaningarna

Om mig, Livsstil, Pepp

Haft en mars månad som är förbi och vände upp och ner på min värld som många andra. Då jag hade tänkt ta några steg framåt som fick dras tillbaka som blir svåra när annat sitter sina spår. Jag hann tre dagar till Lund för tydliggörande pedaggik både föreläsning och praktiskt, riktigt mysigt med min kollega. Annars har jag haft jobb rutinerna som vanligt, hunnit vara förkyld och njutit av min tillvaro hemma.

Mars utmaningarna hur det gick:

Minst två visningar - Jag har visat intresse för steg två som är att bli kontaktad om jag blir först i kön då jag har tre lägenheter då jag inte får gå på visningar i dagsläget.

Träna mer för se hur och hur ofta jag tränar - Sett det ganska tydligt att det är på rutin, men lite enformigt.

Undvik köpa socker produkter hem - Ätit mer gröt, bär och morötter som framsteg men fortfarande inte kunnat undvika varken chips eller lösgodis.

Finna rätt verktyg åt tröttheten - Den börjar bli bättre nu med att gå upp samma tider.

Bestämma min semester - Det pajade då jag är kluven på vad jag då kan göra i juli och även inte blivit klar med intro pass för nya stället.

April utmaningarna:

Utöka fler tränings pass med variation - Behöver få resultat och göra det roligare med lite variation.

Ha två dagar onyttiga dagar- En snäll start för att verkligen hålla mitt socker behov.

Ha mina sista intro pass.- Ha intro pass för se hur sommaren blir så jag kan klargöra att vara ledig från första juli till andra veckan i augusti.

Ta vara på nuet och inte bli frusterad - Blir oftast frustrerad när jag inte kan planera något mer än att göra saker hemma så finn bra aktiviteter som kan stimulera mig.

Gillar

Kommentarer