Måndagens middag, nya insikter omkring himmel och jord

Livsstil, Om mig, Tankar/åsikter

Under min måndag kväll åt jag pad thai på Bangkok Bistro på Landsvägen 39 i Synbyberg med Nicole. Vi drack även lite bubbel som rena lyxen, och under dessa tre timmar kom jag fram till flera nya insikter.

Mina nya insikter

* Såpass skönt att ta allt som det kommer, släppa rutiner som är mer viktiga utan gå efter känsla fullt ut.

* Samtidigt som jag behöver struktur och veta hur saker ska bli. Då jag har en enda röra med en massa planer/tankar jag ska göra, men ingenting är förut bestämt om när och hur. Vilket gör att jag är en sits at ha kunnat planerat som dubbelbokning utan någon koll bara för ingenting är när det ska ske.

* Sveriges väder är verkligen okontrollerat, igår var det en sådan dag ena minuten det regna och sedan kom sol. Värre än någonsin vilket påverkar mig totalt.

* Jag har de två senaste somrarna jobbat konstant vilket gör att jag uppskattar stora som små saker att bara ta lite extra av allting som detta bubblet. Då jag har en månad kvar exakt.

* Sommar tider är då alla kommer fram efter vinterhalvåret så jag är redan övertaggad att träffa nya människor på vägen och bara njuta av att se mer ut över huvudstaden.

Gillar

Kommentarer