Livet +/- just nu


+ Jag har börjat gå hos min psykolog igen, men eftersom det är tidsbegränsat ska jag byta men det känns faktiskt bra. Jag vet vad jag behöver och detta har känts mer tillfälligt, men vet att psykodynamisk terapi hjälper mig mest.

- Den senaste veckan har jag känt mig fysiskt trött. En smärta som gör mig helt slut.

+ Faktum att jag har den onda cirkeln känns det som att jag inte tar saker föregivet eller har så mycket förväntningar vilket gör att jag uppskattar små saker. Jag blir glad för det minsta lilla som igår att bara köra sällskapsspel, dricka goda drinkar och skratta.

+ Jag har bokat tid hos frisören den 11 september ska jag bli silverblondin igen. All min färg har gått ut vilket gör att jag känner mig mindre fin. Visa saker påverkas så jag är jätte pepp på detta.

- Just nu har jag hamnat i att tro mindre gott om mig själv vilket gör att saker tar sin tid.

+ Äntligen förstått vad som drar ner min energi och vad jag skapar för energi som jag numera dras till. Begränsar därmed för att själv må så bra jag kan.

+ Jag ska på Ride night ikväll med Emilia, jag är så taggad på att bara åka karuseller och få spela massor. Det är vad vi behöver något kul, men något nytt.

+ Mer öppensinnad för att träffa nya människor som jag ser fram emot att se vad som händer med det.

-:

Likes