Liebester award

Jag har blivit nominerad att skriva lite svar på frågor omkring mig själv som jag vill gärna dela med mig ut av. Hoppas ni tycker om det.

1. Hur mycket tid tillbringar du på bloggen? Det beror på vilken dag det är,men det blir nog totalt 1h varje vardag med att dela upp på morgon och eftermiddagar. Annars helgen blir det mer delat som varierar.

2. Bloggar du mest från mobilen eller datorn? Alltid datorn, kan ibland fortsätta tidsinlägg på jobbet för att få mer tid på mig att göra det ordentligt skrivet annars enbart för fina bilder som möjligt.

3. Beskriv din blogg med 3 ord? Modern med peppning.

4. Ifall om du tränar vad är din favorit övning? Tränar inte,men favoriten var Benpress älskar den träningen.

5. Hur ofta tränar du? Tränar kanske någon gång i månaden annars dans på fester haha.

6. Bor du hos dina föräldrar? Inte? Vem bor du hos? Jag bor med min familj vilket jag trivs med ett bra tag till, har inge bråttom.


7. Favorit maträtt? Det är lätt sushi eller entrécote med klyftpotatis samt bearnesås.


8. Har du någon allergi? Jag är allergisk emot timetij, polen och damm vilket gör att det blir den känslan att ha allergi året runt,avskyr det.


9. Favorit resemålet som du har åkt till? Det är både Spanien och Chile som är fantastiska människor och upplevelser där ifrån.


10. Tränar du? Inte alls.


11. Skulle du hellre föreslå för varmt så det rinner i din panna eller för kallt så du skakar? Jag avskyr kyla så hellre varmt då man kan bada iallafall,mår bäst ut av det.

​Personen som nominerade mig hittar ni här. Kommer inte dela det vidare på grund av visa anledningar.

Gillar

Kommentarer