Hur det nu gick med nyårslöftena i år

Tankar/åsikter, Om mig

Min senaste nyårsafton

Mina nyårslöften

* Bygga upp mig själv.

Jag har ju verkligen bett om stöd detta året för mitt mående och gått på möten. Då jag har lärt mig mest om mig själv vad jag behöver jobba på, vad som triggar igång mig och mina svaga punkter där jag blir mest känslosam. Jag har fått mer insikt än vad jag har haft mer än någonsin, men jag har på ett visst byggt upp vem jag är, men jag har känt mig mer nedstämd av resultatet Så jag har lyckats med medvetenheten men inte hur jag ska gå nästa steg alltså tillväga på allt jag vet.

*Ta vara på nuet

Många stunder för fantastiska upplevelser och jobb val som blivit kortsiktiga så nästan av det negativa hållet har jag tänkt på nuet. Men haft mycket tänk omkring det förflutna också när det gäller min överanalysering när jag mått dåligt.

*Flytta hemifrån.

Jag bor hemma fortfarande och har en provanställning så detta gick sämst av alla tre,men är nu närmare det målet med en plan och sparade konton.

Gillar

Kommentarer

Dimitri G.,
Väldigt bra nyårslöften, se till att inte ha för många förväntningar på dessa, utan ta en i taget enligt min erfarenhet. Med det sagt så hoppas jag att det blir som du vill 😊
www.dimitrigkoratsas.se
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Du har nog inte läst mitt inlägg ordentligt? detta handlar om året som varit 2019 om hur det gick 😊

men angående förväntningar har jag inte det heller,men viljat dessa saker i några år men tänkte mer på att det skulle vara huvudfokus.
nouw.com/sarahlinnsliv
Dimitri G.,
Det gjorde jag men kanske ska formulera mig bättre, ett löfte som man gör i nyår kanske betyder inte heller alltid att man hinner göra under ett år, att bygga upp dig själv kan ta flera år.. ju åren går så gör man misstag eller så lyckas man, man lär sig och förändras, oftast till det bättre. Att vara på nuet är något man kan lätt glömma då prioriteringar eller gamla upplevelsen kan stå i vägen.. och att bo hemma fortfarande är inget fel, jag ångrar ibland att jag hade för bråttom med det. Jag tror definitivt och önskar dig att du lyckas med dessa löften / mål så småningom men ta en dag i taget är väl min rekommendation. Med det sagt så delar jag gärna med mina erfarenheter om det kanske hjälper att höra hur någon annan har / försöker fortfarande bygga på sig själv och tar vara på dagen / nuet . 😊

För övrigt så tycker jag din blogg är väldigt bra, du skriver väldigt ärligt och jag känner igen mig på vissa saker. 😊
www.dimitrigkoratsas.se
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Jo jag vet, jobbat på mig själv ett bra tag men tänkte mer att jag skulle komma någonstans. Angående nuet kan jag hålla med, men omkring mitt boende så vill jag helst flytta snarast. Det är något jag har känt sedan 3 års tid tillbaka och det är för min egna skul. Där känner alla väldigt olika.

Vad kul att läsa iallafall 😊
nouw.com/sarahlinnsliv