Hjälpmedel för olika muskelgrupper

Om mig, Tips, Tankar/åsikter, Livsstil

Inlägget är ihop skrivet med ett företag.

Någonting som jag har delat med mig om är min ryggsmärta jag har haft många år ut av mitt liv. Det började med att praktisera som tonåring där jag började röra på mig stelt. Sedan har det dessvärre fortsatt på samma bana. Jag har haft ont i stort sätt i varje del, men ibland visa kroppsdelar mer eller mindre omkring rygg området.

För att skapa en bättre rygg har jag lärt mig enormt mycket igenom att visa saker gör stor betydelse.

Det är dessa saker som ger stor påverkan:

  • Stress kan göra den största faktorn som förstör för mig. Därav bearbetar jag hela tiden med att finna lugnande metoder.

  • Träning det gör ryggen starkare oavsett vad jag tränar är det något som påverkar resterande muskelgrupper. Speciellt stretchingen är skön för en.

  • Ryggstöd med hjälp ut av en kudde vid svanken.

    När jag hittade företaget rehab grossisten som har fokus på hjälpmedel blev jag jätteglad för de har material för just ryggen/höften, men också annat. De fokuserar på att bearbeta träning med sin skada. Rehabilitering från en fysioterapeut är trots allt det jag har gjort inom under de senaste åren som gett mig verktyg kopplat till mina dagliga rutiner.

    Trots detta har jag fått en insikt att jag går väldigt stelt vilket kan motverka igenom kompressionsstrumpor som ger stöd för vader speciellt och återhämtar en. Finns även stöd för knäna, ben och överkroppen.

Gillar

Kommentarer