Har nog 25 års kris

Tankar/åsikter

​Haft tankar inatt omkring min liv situation. För jag har sedan examens dagen haft lite olika jobb så som personlig assistent, ledsagare, gjort klart min sista säsong bland spel på Gröna Lund och varit boendestödjare. Det har varit och är fortfarande inom Lss boenden både Serviceboende sedan oktober som jag avslutade pågrund av otrivsel, men numera befinner mig på Gruppboende och Korttids där jag stortrivs. Även är personlig assistent som flexibelt. 

Igenom att hoppa runt har jag kommit insikt att jag har gjort väldigt lite för min ålder med tanken på att jag har mestadels studerat både till barnskötare och behandlingspedagog. Även gått om gymnasiet som gör att jag inte har sett så mycket mer än skolmiljö som inte är rätt för mig att jobba inom, men gjort det för trygghetens skull istället för testa sina vingar tidigare. 

Så jag har insett att jag känner mig som en förvirrad ung tonåring som försöker finna min trygga punkt till vardags för ekonomin har blivit utsatt.För jag vill kunna bli bekväm och göra skillnad, men ha två jobb eftersom jag behöver variation utan att tröttna för fort. För jag älskar utmaningar och inte bara varva mellan jobb, sova och äta livet. 

Samtidigt som jag har en stor vision att flytta hemifrån där jag kan bygga med egna hem med inredning och börja älska mig själv. Där jag håller på med självkänslan som är ett stort ´problem och vill kunna resa. Jag vill kunna se runt och njuta för stunderna i alla former. 

Så i höst blir jag 25 vilket är skrämmande för det känns som jag har en hög press att ha gjort betydligt mer och ju äldre vi blir desto mer krav sätts i samhället. Jag vill bara kunna få vara ibland då jag trivs som bäst. Detta gör mig otroligt ledsen för det blir aldrig som tänkt så långt ifrån, men också finna  min trygga punkt som inte finns kvar. 

Gillar

Kommentarer

choicebyv
choicebyv,
Kan verkligen relatera. Är 30, och känner att jag inte gjort allt jag velat göra då skolbänken varit fokus. Men visst en bit på vägen har jag kommit med ex. lägenhet, fast jobb men känner att något mer saknas
nouw.com/choicebyv
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
vad tråkigt ju men du ärbibte ensam vi är två om det känns bättre. kram❤
nouw.com/sarahlinnsliv