Halvdags jobb, kluvna tankar och en fin kväll

Livsstil, Tankar/åsikter

Jobbade extra en halv dag sedan åkte jag in till söder, kände regnet falla ner och hade även ett samtal på 45minuter, men börjar nästan känna en besvikelse.

Då jag har pratat hos olika professionella i flera år och börjat nästan inte känna mig klar men lite mer kluven på vad som finns kvar. Känns som detta kan pågå hur länge som helst medan sanningen är att jag vill tas framåt när mycket förflutet tas upp vilket jag är så trött med min backgrund. Jag vill bara känna mig fri och trygg i mig själv idag medan jag känner mig understimulerad i världen som är just nu.

Fick bättre tankar under kvällen därefter när jag kom hem, hade Jelena och Erika hos mig. Det blev fruktfat och te, ostbågar och choklad blev mer som en överraskning jag fick till detta, så fint. Vi små pratade framför Paradise Hotell veckan som varit, älskar drama och reaktioner som uppstod i spelet så det var ren underhållning. Ut över det är jag bara så extremt tacksam över de fina vännerna jag har efter tjejkvällen. Jag fick inse hur mycket de vill mig väl med hela deras hjärtat vilket jag ska inte ta föregivet. Det är bara fint och något att ta vara på.

Gillar

Kommentarer