Get to know me better tag

Om mig

Vilken är din favorit butik? Nelly alla dagar i veckan och the body shop inom skönhet.

Är du beroende ut av något? Ut av min mobil och musik helt klart.

Vart befinner du dig om 10 år? Jag har förhoppningsvis två småbarn när jag trots allt är 32 år gammal med en man som är lite äldre,rätt för mig och bor på söder i en villa. Har ett stabilt jobb inom behandling samt satsar på musiken.


Vad har du för känsla just nu? Mest förväntasfull över att ha 10 dagar hemma i Stockholm på lovet med en lycka av lite mer action,det känns bra.

Vart vill du bo i framtiden? Om inte söder vore Usa något,så länge det är engelskt talande land med relativt bra ekonomi och värme så är jag nöjd.

Om du fick en miljon vad hade du gjort? Betalat av mina lån,bokat en resa,köpt produkter för min business ocvh sparat resten för framtiden.

Vad gillar du mest med dig själv? Jag är en person som är väldigt driven när det är något jag verkligen vill. Annars är jag empatisk,pratsam och även lyhörd samt social runt omkring min omgivning.

Vad gillar du minst med dig själv? Jag har otroligt svårt att hantera min ilska när jag väl är arg och kan ha svårt att tänka om,men det är något som jag jobbar på konstant.

Hur lång är du? 169 cm,vill vara kortare många gånger.

Favorit plagg just nu? Älskar min vita kavaj som både är varm,men väldigt snygg till det mesta.


​Listan är funnen här.

Gillar

Kommentarer