Ge bort student eller examens present

Tips, Tradition

Inlägget är ihop skrivet med ett företag.

Nu börjar det närma sig tider då många som tar studenten eller examen i juni vilket ska naturligtvis firas oavsett om det blir mindre nu när det är pandemin är firande aldrig fel.

Jag har hittat Igenom företaget Alltryck som finns för profilkläder för företag och presenter som i detta fall du kan du ge bort en eller flera presenter i logotyper som gör att du väljer först antal produkter sedan detaljerna för utseendet som gör just produkten unik. Det kan vara en text som gör det anpassat och mer personligt vilket jag personligen tycker är det finaste att ge bort till någon.

Tips på presenter att ge bort till någon som har tagit studenten eller examen:

Glas / knivsett med block att ha allting i / Godisstrut med valfritt innehåll / Kylväska i 10 liter / Selfiepinne för dagen att minnas igenom bilder / resväska/

Tog fram favoriter produkter av det jag hade gett bort om jag hade blivit bortbjuden. Något som är användbart vid att flytta eventuellt hemifrån, men annars någonting som underlättar för åka iväg för att upptäcka Sverige i sommar. En resväska, kylväska om det gäller att kampa eller något som kan vara kul att göra den närmaste tiden. Möjligen få något som är ett intresse då framtiden är på spel efter flera eller några års studier kan material ge en väg ditt.

När jag tog examen i Humanistisk behandlings pedagogik 2018.

Gillar

Kommentarer

MrsSimson
MrsSimson,

Så bra tips!

nouw.com/mrssimson