Första minnesfulla bröllopet

Det är mitt livs första bröllop som jag kan minnas om inte som treåring till föräldrarna, men denna dag var den 13 juli 2019 så detta var lite mer än för en månad sedan för min kusin Jessica. Väntade in bilder som är stor del ut av min mamma Anne- Sophie. 

Började med att vara hos frisören i Hallstavik med mamma som fotograf och bruden själv, hennes väninna.Medan jag passade på att sminka mig vid den fina hörnan. Hur fin blev inte frisyren?

Fick vara med och hjälpa Jessica och hennes brudtärna Linnéa. Så vackra tjejer och uppskattat att få vara lite med i bakgrunden som lill kusinen.

Den fina musiken som sattes på i kyrkan då paret David och Jessica sa ja. Det var otroligt vackert och en mäktig känsla jag fick ut av kroppen. De är ett par som har hållit ihop nu 10,5 år och se lyckan är så häftig.Sedan kom de ut till oss andra med riskorn omkring sig och dottern Sofia som verkligen kastade i sista sekunden så gulligt.

David, Linnéa, Jessica, Erik, Sofia och William.

Jag tillsammans med mamma Anne-Sophie som var fotografen tog en sväng till en annan miljö där vi fotade nya bröllopsparet, men också bästeman och brudtärna samt barnen. Det fick bli där tågen har slutat gå och vid havet. Det blev så fina bilder att se tillbaka på, men så läskigt att se de branta backarna.

Slutligen blev det mat buffé med tårta som avslut. Emellanåt kastade Jessica sin brudbukett som jag fick av de alla ogifta. Jag fattade inte vad detta gick ut på så snacka om att jag inte kan bröllops rutinerna utan tänkte mer vad kul med en kastad blombukett som innebär giftemål inom 1 år. Då många omkring tänkte om jag har någon eller är singel? jag är så singel man kan bli så det lär ej hända, men finna kärleken skulle inte sitta fel den närmaste tiden.

Ut över kvällens gång var det fest, sjöng för gästerna som var så enormt kul för mitt sång intresse och få så fin respons. Somnade sedan hos bröllopsparet lagom tid.

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Åh,så fint,härligt och roligt! Så fina foton din mamma tagit. Ja,då kanske vi får se ett bröllop inom ett år 😊 ha det fint,kram
nouw.com/juliavnmelin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Det var verkligen en fantastisk dag! men visst är hon duktig? ett bröllop inom 1 år nej tack vill lära känna framtida mannen längre tid, men det går att drömma haha 😃 tack desamma,kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Ulrika
,
Hej! Var inte du på bröllop en sommmar för några år sedan? Din kompis syster om jag minns rätt 😊
Finns det video på när du sjunger på bröllopet? Det hade varit jätte roligt att se!