Få till små saker att göra i sommar

Tips, Livsstil, Pepp

Min förra sommar 2018

Håller just nu på att fundera över sommaren som är utan planer och det är tider att verkligen njuta samt ta vara på verkligen till max, men det är verkligen viktigt att njuta av små saker också. För jag tycker små saker känns underskattat medan det kan göra så mycket för det minsta lilla. Så jag tänkte dela med mig av smått som kan göra något större.

Små saker att göra i sommar som är budgeterande:

* Köpa ett nöjes entrékort som gör att du kan ta del ut av konserter, och alla andra nöjen som blir en enkostnad summa med sin omgivning att ha kul ihop.

* Finna härliga badplatser det kan göra så mycket att kunna både bada,sola,äta gott och ha en behaglig miljö att granska.

* I Stockholm finns det Nynäshamn som finns båtar med matställen och butiker som gör det så mysig atmosfärd. Det gäller verkligen att hitta de unika platserna.

* Varje år är det festivaler det gäller verkligen att ta vara på de dagarna som det är live musik, behöver inte ens förklara allt mera, men även konserter.

*Uteserveringar är de bästa så leta efter de bästa platserna eller lyxa till det hemma. Därför jag älskar att ha tomt för kunna göra bruncher.

* Njuta av spa då jag syftar på entré för platser att kunna vistas inomhus som ger avslappning.

* För att inte bli allt för lat så träning utomhus kan ge så mycket.

* Dra ihop ett gäng för kryssning,gärna stanna i en stad över dagen för se något nytt och sommardäck på båten med drinkar i handen kan aldrig sitta fel.

* När det kommer till vatten kan kajak eller paddling vara ett äventyr.


Gillar

Kommentarer