Få ihop intensiva dagar

Tips, Livsstil

Tiden har jag varit otroligt bortskämd med när jag mestadels har studerat i mitt liv, men att jobba tar mer på krafterna fysiskt och gör mig trött. Så hur ska jag få tiden att räcka till igenom att få saker gjort? funnit min teknik.

* Vakna till samma tid- Kroppen blir som en klocka gärna somnar och går upp samma tider. På så sätt blir du piggare i vardagen och undvik power naps.

* Skriv ner - En to do list kan hjälpa vardagen när det är mycket kan det bli en bra sortering och prioritering.

* Sluta skjuta upp på saker - Det är den stora faktorn som gör att saker tar tid så se till att få saker gjort. Oftast blir det dåliga vanor annars.

* Gör allt på en gång - Vid tillfällen att åka iväg ta allting som är i närheten samtidigt det kan göra såpass mycket för en. Det är smidigaste.

* Prioritera - Se över vad du vill göra med din tid på längre sikt. Det blir tydligt vad du vill göra.

* Tacka nej- det kan bli mycket alternativ så tänk på vad du själv vill.

* Gör stor kock/matlådor - Det kan ta sin lilla tid så varför inte göra matlådor 1-2 gånger i veckan? då slipper du stå mer tid i köket vilket kan vara bra plus att du skippar äta dåligt med mättande mage att tänka smart.

* Sluta chilla för mycket - Många ägnar för mycket tid vid soffan så ta den tiden till annat som betyder något viktigare för dig-

* Återhämtning - Ett nyckelord för att må bra är att återhämta kroppen så den orkar göra allt du vill/behöver.

Gillar

Kommentarer