Få hjälp med städning och spara tid

Livsstil, Tips

Detta inlägget är skrivet ihop med ett företag.

Något som jag gör regelbundet hemifrån är att både diska förhand, tvätta i tvättstugan och även stor städa. Nu när jag bor så pass litet har jag den tiden att hinna med allting ordentligt. Jag tycker det är nästintill mysigt för att få en lugn miljö. Däremot om jag hade bott större hade jag gärna prioriterat min tid på annat och dels för att rädda min rygg i större ytor.

Det finns flyttstädning i Stockholm som har några olika tjänster för att spara sin tid till annat för att få just hjälp med städningen. Alternativt få hjälp med stor städning regelbundet, det finns visningsstädning som kan underlätta när det redan finns många bollar i luften vid flytt eller flyttstädning.

Just detta företaget anger en prislista att utgå ifrån hemmets storlek i kvadratmeter. Det finns kollektivavtal tillsammans med almega som kan ge en trygghet om vad som gäller och satsar stort på service. Då det handlar om sitt egna hem.

En av de viktigare saker hur de jobbar nu när det är corona tider som de går efter tydliga riktlinjer som tvätta händerna, hålla avstånd samt tvätta i 90 grader. Du kan även läsa om kund omdömen som ger personliga åsikter som jag tycker själv är det viktigaste att läsa på som ger en realistisk bild av detta. Där det har många rekommendationer som anges ifrån privat personer.

Gillar

Kommentarer