Ett kärt återseende och födelsedags firande

Livsstil

​Under min helg har jag mest tagit det lugnt,men under lördagen hade jag en riktigt härlig kväll. Det började med att jag blev inbjuden till Nicole och hennes pojkvän Rhonald där vi lagade scampipasta och hade lite snacks som tilltugg. Riktigt mysigt att få till tända ljus på det.

Sedan firade jag min barndomsvän Linnéa som jag inte har träffat sedan i våras då vi lever på varsitt hål mesta dels, men så fort vi såg varandra var det rena lyckan. Vi båda skrek över att se varandra som är nog första gången hittills så detta ger mig lyckorus av tacksamhet.

Jag fick denna kvällen fira hennes 23 årsdag i efterskott igenom att dela på en flaska hallon vin och tagga till med musik hos henne. Vi stannade resten av kvällen kvar till stängning på nya nattklubben Myst som ligger på Smålandsgatan 26. Det var väldigt stor lokal, och socialt folk så vi båda var enormt taggade att få dansa loss. Det är så kul att gå ut mer sällan och uppskatta allting mer för vi verkligen levde för nuet, en magisk kväll som bara kändes så rätt på alla plan. Inser verkligen allt mer hur jag bör göra allt mer sällan så är så lycklig inom mig fortfarande efter denna stunden.

Gillar