Ett farväl och en förändring

Tankar/åsikter

Haft en känsla hela dagen för tomheten. För jag vet att saker börjar sätta sig på plats och jag ser ljuset. Jag känner dock en saknad som funnits där hela tiden. Det är som inte orden finns att sätta ord på och jag vet inte vad inom en som är förträngt men det gör ont. Speciellt när jag haft mitt sista samtal som är sist slut på min resa. Det har varit min timme varje månad som jag har haft mitt fokus.

Samtidigt som jag behöver få tag på mig själv för nu är min process i egna händer. Det är skrämmande hur jag ska få utlopp för känslorna när hjärtat känns men för sin egna skull är det bra att leva självständigt för trots vilken påverkan det är ännu idag.

Så nu vill jag få stöd i alla medel som finns för trots alla odds se framtiden,få fylla upp tomheten. För jag vill börja om på nytt att ta tag i peppande poddcast's, böcker och träning som ger daglig påverkan.

Det är dags för förändring även om jag uppskattar väldigt mycket finns det dagar som är svårare. Då jag har svårt att veta vad jag ska göra när motgångar sker.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Fina, fina du! Ta hand om dig och gör det du mår bra av <3
nouw.com/emmaengstrom