En värdefull vecka att ta med mig livet ut

Om mig, Livsstil, Tankar/åsikter

Beskrivning ut av veckan: Givande, och bra kvalité.

Veckans känsla: Den har varit lycka, stress och tacksamhet.

Veckans bästa: Oj svår det har varit såpass mycket bra saker, men det må vara att jag har verkligen lagt min tid på det jag vill lägga min tid och energi på. Mer kommit in i semester modet som tar min tid för bli lugn.

Veckans sämsta: Det må varit när jag svalde en stor kötbit i fel strype, jag fick rena paniken över att inte kunna andas. Efter detta blev jag såpass rädd, liten dödsskräck. Jag spottade ut den på toaletten och levde som tur efter som vanlig, men rädslan inombords är svårslagen tyvärr.

Veckans fundering: Oj jag får stora funderingar när jag pratar med en speciell vän jag har en del gemensamt med som jag börjar komma på mig själv, men det är mest hur jag ska kunna öppna mig igen emotionellt. Det är något som jag har en stor mur för trots att jag är öppen och ärlig är sårbar något som jag håller för mig själv och gjort långt tid nu.Samtidigt som jag älskar att numera vara själv, men vill inte riktigt heller vara singel hela livet och i denna takt lär jag vara det i flera år framåt. Det är inte direkt så att prinsen kommer knacka på min dörr.

Veckans lärdom: Hur jag kan spika ihop en hylla, så kul. Ser små framsteg då jag är sjukt ohändig och ser vad jag har för styrkor, men också svagheter inom hemma sysslor för en själv.


Veckans dryck: Den alkoholfria mojito drinken, galet god att göra med alkohol bricka oavsett smak till.

Veckans bästa köp: Skåpet ovanför, nu kan jag samla allting i ett utan att behöva se allt och undra vart jag ska lägga disken. Det underlättar verkligen allt.

Veckans största frestelse: Sushi där jag kommer till stadiet att jag tänker på det efter några veckor utan som i dagsläget eller nutella med våfflor, i love it!

Veckans största höjdpunk: Chokladprovningen den var god, spännande och informativ timme i lokalen.

Vad jag tar med mig till kommande vecka: Sluta planera för mycket då jag inte kan slappna av. Mer större saker nu när det är semester så saker sker, men för övrigt nej jag får en regel inre stress som jag utsätts för dagligen.

Planer för veckan därpå: Spa upplevelse och road trip, så kul!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Men så snyggt skåp du har inskaffat dig!! 🥰
nouw.com/beattriicee
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
tack så mycket, är så nöjd med det stors utrymmet! 😃
nouw.com/sarahlinnsliv