En värdefull tjejkväll inför min egna isolerings tid 

Livsstil, Tankar/åsikter

En kväll som för två veckor sedan då jag bjöd hem Erika och Linnéa på tjejkväll. Vi såg på Melodifestivalen ihop. Vi hade lite delade meningar om visa, men gemensamma favoriter. Sedan bara åt lite tilltugg, pratades vid och spelade spel som vi fick ett antal skratt omkring.

Viktig kväll för mig inför mitt vaccin. Då jag har valt att satsa fullt ut på att skapa mitt egna skydd i denna processen igenom att enbart gå till jobbet och vara i hemmiljö. Vilket är en spännande utmaning för mig som älskar sociala livet och prata på. Nu är det veckor till att bli trygg i mig själv heltid i fyra veckor en har gått. Denna kvällen var passande just då inför isolerings perioden att träffa två av mina närmaste vänner.

Angående Melodifestivalen så har jag sett på det sedan jag var i 10 års åldern och ser bara hur det blir sämre med tiden,. Däremot har det blivit en grej för mig varje år och jag uppskattar på något sätt få se något nytt i tv världen trots detta pandemi och försöker finna bra roande musik. Har några favorit jag gärna sätter på i min spotify lista, älskar höra nytt.

Fler som ser fortfarande på Melodifestivalen?

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,

Men så fina ni är tjejer<3

nouw.com/johnssons
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Tack så mycket, fina så glada vi blir💞

nouw.com/sarahlinnsliv