En uppdatering av livet

Livsstil

I söndags lämnade jag min lägenhet då hantverkaren kom tidig morgon därpå för både måla och tapetsera i min kåkvrå, hallens garderob och allrummet. Under denna tiden var jag hos mina föräldrar.

Jag passade på att ta en paus här. Fokusera på mitt igenom att ta några bad i badkaret som jag inte har i mitt hem. Annars ta promenader runt det fina kvartet, i trädgården och så finns det massvis med blommor. Bin som sätter sig på den rosa stora blomman och sett flertal avsnitt ur gamla Paradise Hotell, älskar kombination ut av tjafs och kärlek.

Fick även besöka min vän Erika som flyttat till studentlägenhet, en liten 1:a som är nyproduktion och riktigt fin. Vi tog en fika på det. Hon tog fram vanilj te en favorit och delicato bommar som är sockerfria, hur bra? visste inte att det fanns ens, men det var lika goda om inte ännu bättre.

Sedan när hantverkaren var klar kollade jag läget. Resultatet gjorde verkligen skillnad trots att mycket är kvar är det verkligen resultat jag är nöjd med. Satte nämligen in möblerna jag väntat på och en urskön matta. Bjöd mor på halloumi burgare som paus frun allt fix på Babas som tack för allt stöd.Blev jättenöjd med mitt allrum och kommer visa med tiden. Nu står jobb helg på spel inför helgen.

Gillar