En tre rätters middag och Hornsberg strand sväng

Livsstil, Tips, Recension

Under min torsdag kväll var jag med tjejerna Nicole, Elin och Jelena jag inte har träffat på tre fyra månader sedan karantän tiden började så vi var riktigt glada över att se varandra.

Vi hade bokat bord på Italienska restaurangen Enoteca cucina Italia på Vasagatan 10 inne i stan av Stockholm. Där vi tog en varsin cava som start sedan en Carpaccio di mango som är en tunn rå oxfilé som förrätt. Vi körde extra lyx med tre rätters då jag tog en Linguine hon aragosta e pomodorini som huvudrätt. Den innehöll en halv hummer med scampi som favorit ingredienser för mig en pasta tillsammans med körsbärstomater och lite kryddor för smaksätta detta. Slutligen Chokladfondant med glass till.

Jag var såpass nöjd att jag åt upp allting med matkåma i magen, men väldigt nöjd efter att inte ha ätit ute på länge. Maten var magisk, men servicen var riktigt trevlig som var medvetna om sina gäster.

Hamnade sedan på Hornsberg strand bland dansgolvet ute och lite bubbel, skvaller snack på det. Så skön kväll efter några dagar i karantän att bara få prata av sig och dela med sig om allting. Får se vad helgen erbjuder.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Att få ses igen efter så lång tid måste verkligen ha varit guldvärt!! Helt rätt att mysa till det så med restaurang och gottigheter, mys!! <3
nouw.com/emmaengstrom
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Ja det var så kul att träffa henne speciellt efter såpass långt tid, men det var riktigt härligt restaurang besök ja! <3
nouw.com/sarahlinnsliv