En sammanfattning av en fri vecka med prestations ångest

Veckan med ord: Intensiv och fri.

Veckans bästa: Vädret, äntligen kom solen fram som gav strand väder efter några veckor och att jag tror på mig själv allt mer, tar ingen skit.

Veckans sämsta: Nog min ångest över att jag har viljat göra en stor förändring som jag insåg relativt fort att det är för mycket begärt. Känner direkt av min prestations ångest.Gör mig ledsen att min trötthet har tagit över mitt liv.

Veckans fundering: Hur jag ska handskas med mitt sockerberoende för någonstans vill jag inte sluta äta en massa snacks och läsk, men samtidigt har jag stort komplex över min mage. Plus att socker inte känns bra inombords.Så jag behöver göra en enorm förändring för min skull.

Veckans lärdom: Sova dagtid förstör såpass mycket för nattens sömn. Jag har haft praktiska exempel och gjort rena motsattsen.

Veckans dryck: Cola, det bästa jag vet när solen är framme.

Veckans bästa köp: En ny mobil som kommer fram nästa vecka. Då skärmen släkts regelbundet och den har varit med om en del saker så en ny vardags pryl tillgodo.


Veckans största frestelse: Bästa jag vet vid dessa tider är pommes med musslor, bara få äta alla slags skaldjur innan sommaren tar sitt slut.

Veckans största höjdpunkt: Fjäderholmarna ön som var Elins firande med dagsfest och italiensk middag med dryga 30 graders värme.

Vad jag tar med mig kommande veckan: Hur jag ska förhålla mig till en godnatt sömn såpass mycket. Då jag bör tänka på fler faktorer då saker börjar bli värre, men vet samtidigt vad jag ska göra som bra avslappnings övningar, mina glasögon är viktiga och rutiner/ej sova dagtid.

Planer för veckan därpå: Jobb, ta vara på varje soliga dag och fira min vän Linnéa i efterskott.

Gillar

Kommentarer