En perfekt tjejkväll, och en ny förändring

Livsstil

innan jag åkte på virus mellan öra och halsont förra veckan med en regel förkylning hann jag ha en urmysigt tjejkväll hemma.

Jag hade tjejerna Nicole, Elin och Galaz på besök. Det serverades vin med jordgubbar i som välkomsdrink medan jag fixade det sista i köket, och serverade halloumiburgare som perfekt vegetariskt alternativ. Sedan satte vi oss i vardags rummet med lite gott att dricka och Marabou ask som var framme under tiden musiken var i backgrunden och vi hade roliga historier att dela med oss ut av.

Avlutade kvällen på Soap bar där jag mötte upp Jelena tillsammans med Elin. Vi dansade lagom länge till schlager house som verkligen är min grej som född 90 tallist och uppväxt med melodifestivalen sedan liten.

Sedan denna kvällen har jag legat på latsida, varit på visning för köpa lägenhet och kämpar för bli frisk som gör att jag är tillbaka men en ny förändring att jag vill arbeta med mitt sockersug som är enormt. Då jag hädanefter kommer försöka ersätta frukt och mer grönsaker till vardagen ifrån allt små skit jag får i mig dagligen.Så nu hoppas jag på en toppen vecka med nya tag.

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Låter som en jätterolig kväll! 😊
nouw.com/elinm
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Det var den också verkligen! 😊
nouw.com/sarahlinnsliv
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh att bara skaka loss och dansa är ju något v det roligaste alltså!! ÄLSKAR <3 Krya på dig i massor <3
nouw.com/emmaengstrom
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
förstår dig jag älskar kombinationen ut av att umgås förfesta och dansa på dansgolvet 😁😉❤
nouw.com/sarahlinnsliv