En överraskande kväll med live musik och karuseller 

Hoppas ni har haft en fin helg. Min var lagom av allting. Jag har själv små städat en del, tittat på Tv i mängder och bara hängt med vänner. Skönt med att inte göra något speciellt ut över lördags kvällen som var en rena höjdpunkten.

Min lördag kväll hade jag Emilia över här där vi började tidigt. Sedan tog vi oss till Gröna Lund som var ett tag sedan sist. De hade olika bokningar och för oss blev det Night rider för kvällen på 4,5 timmar.

Första starten var en drink vid baren The Blackbox som vi alla gäster satte oss vid ett varsitt bord. Vi båda blev glatt överraskade. Det var live musik, dansare och saxofon som uppträde.Jag blev verkligen bara där positivt överraskad. Många glada för vara där med positiv stämning då jag kan bli så glad över bara musiken i sig. Sedan åkte vi och körde fem kamp på två timmar. Vi hann mycket på kort tid och det var verkligen uppstyrt. Det bästa var att hinna med favorit karusellerna och framför allt testa Monster som var en härlig berg och dalbana. Åkte sedan hem efter en intensiv kväll som gick för fort.

Har ni varit där i år, vad tycker ni?

Ser nu fram emot denna veckan som jag ska: * Gå på två viktiga besök för mig i fysiken, ta en dag i taget och jobba helg.Fokusera gärna på träningen och mindfullness.

Likes