En lugn hemma, promenad, planer, myskvällar och egen ro 

Livsstil, Tankar/åsikter

Helgerna har blivit en mindre fredags känsla numera när jag jobbar rullande schema plus omständigheterna gör inte saken bättre, men levt för stunden dessa dagar.

Fredag:

Började med att möta Sofia på promenad, härligt med att hålla en kopp kaffe i handen nu när det ör kallt igen speciellt och vi tog den sista vägen för att kunna hitta de olika ställen omkring. där jag bor nu då jag försökt utforska. Speciellt med utforska ihop och uppdatera livet tillsammans där vardagen är väldig händelselös just nu.

Sedan satte jag mig med handblock för att söka runt omkring Öland/Gotlands olika lägenheter/hotell, är sugen på att utforska Sverige så bra det går i sommar igenom att boka med förutsättning för kunna avboka.

Beställde två maträtter från Fodoora, restaurangen The Empire of Sushi som vanligtvis ligger i Högdalen. Åt Yakiniku med ris, blev förvånad över den lilla portionen men blev mätt och myste till extra med tända ljus och mörker.

En filmkväll framför svenska komedi filmen All Inclusive. Filmen handlar om de tre tjejerna mamma Inger med sina två döttrar och döttrarna vill uppmuntra henne efter hennes skilsmässa att ha kul. Deras relationer till varandra syns väldigt tydligen under deras resa ihop att de är väldigt olika i helheten. En ganska grov humor för vuxna.

Avslutade kvällen att titta på amerikanska Bachelor, följa kärleksresan ihop om en förloving och slutligen Big Brother som jag tittar på dagligen.

Lördag:

Kommer igång dagen med varm dusch, och har hemmaspa från topp till tå. En skön känsla att känna sig skrubbad, len och som ny både kropp och själ.

Lyxade till kvällen med sushi, kunde inte hålla mig till mer än tre veckor utan tyvärr, men det satt verkligen smaken i munnen. Unnade mig därefter rosecider som är min nya hitt och chips till som tilltugg framför Melodifestivalen, ni andra som tittade tyckte ni Tusse var en värdig vinnare? Jag tyckte det absolut och ringde därefter två vänner av lycka. Själva låten är så fin och fick gåshud.

Söndag:

Organiserade hela min lägenhet utom garderoben som får tas när vädret börjar bli varmare plus att jag städade toaletten till fullo. hur härligt? älskar känslan med musik i backgrunden. Så skönt att det går fort när jag bor litet. Det är lätt det bästa med lägenheten att jag kan hålla den fräsch kontinuerligt.

Hade två omgångar med avslappning tidigare under dagen för få spända muskler bli avslappnade och sedan blev det yoga så skönt med matten som gör skillnad.Resten ut av dagen sätt på filmer, haft kontakt med nära och kära. Ett perfekt avslut på en super mysig helg.

Gillar

Kommentarer