En helg start, semester taggad och rastlös tjej

Livsstil, Om mig

Startade igång min helg redan under fredagen. Riktigt skönt att prata av mig och ta en lunch hos släkting. Uppskattar verkligen varje ögonblick, men ser allt mer hur butiker börjar sakta men säkert stängas ner när jag är förbi stan numera mer sällan. Det är läskigt på så sätt se vart världen är påväg.

Möte sedan upp Emelia som jag träffade igenom en gemensam vän som har en stor omkrets. Det blev en kväll med hämtad mat. Jag tog med mig kalifornia rullar med philidelfiaost i, älskar det krämiga speciellt när jag får suget ut av sushi efter några veckor ropar kroppen på det.

Resten ut av kvällen hade vi tända ljus, drack vin och testade en finsk dumle Karl Fazer riktigt god då det är min favorit choklad. För övrigt pratades vid omkring sommar semester bland annat då vi båda är lika rastlösa och idérika. Det är så viktigt att få njuta på något sätt med begränsningar. Vilket kan göra att små upplevelser, vistas utomhus och boka ett hus på Öland vore något. Är extremt dålig på att utforska landet själv.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh vad mysigt ❤️❤️ Kram

nouw.com/happym
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Var det också, hoppas du hade en fin helg! kram <3

nouw.com/sarahlinnsliv