En helg i Vaxholm, 25 årsfirande med tema och fin besök

Fredagen:

Helgen började med att dra ut med båt tillsammans med tjejerna Elin, Maria, Emilia och Jelena. Vi besökte Vaxholm under tre timmar i land. Det blev bubbel och lunch på Kobben och jag valde grillad rygg biff med pommes, tomater och bearnesås. Helt okej mat, var mer imponerad över en väldigt bra service. För sedan begav oss efter båten efter ha sett oss lite omkring.

När vi väl var tillbaka var jag kvar med vännen Jelena. Vi tog en varsin pasta med tryffel på via restaurangen Villaggio som middag. Den satt perfekt för sedan blev det rosévin vid båtarna på Djurgården och bara pratades vid.

Lördag:

Linnéa fyllde år i fredags vilket gjorde att hon blev firad dagen därpå för sin 25 årsdag med temat bara en karaktär från Tv. Jag lockade håret, köpte ny topp för att vara Sandy i Grease men kusinen Natalie var också Sandy så komiskt att vi tänkte lika.

När jag kom till festen var det trerätters middag. Förrätt macka fylld med majonnäs och svamp på. Huvudrätt tacos och slutligen dessert tre olika tårtor som vi fick välja av.. Rena lyxen för sedan var det bål och jätteroliga lekar.Jag aldrig garvat såpass mycket på länge då vi skulle hitta varandra med bindel bland annat en stor utmaning och Linnéa blev verkligen firad med dans för henne också.

Söndagen:

Ganska sliten idag så jag tog hem en pizza med bearnesås på, galet gott. Fixade hemma med att städa och strukturera vilket var skönt efter allt stök.

Bjöd hit min moster Birgitta och Miki (min kusins barn). Visade min lägenhet första gången och satte oss utanför vid den lilla små skogen efteråt. Bjöd på kakor och marabou. Tog med funlight, la allting i min nya kylväska det bästa köpet på länge. Vi satte oss i gräset, pratade bara då vi inte har setts på mer än 1 år. Så skönt att kunna ses ute. Det förenklar dagsläget.

Likes