En halvdag med fotografi, advents fika och viktiga samtal

Tradition, Livsstil, Tankar/åsikter

I söndags började jag och Linnéa fota varandra vid skogen återigen. Det är så kul med blandad kontrast av färger och perspektiv. Ett perfekt sätt att peppa varandras sociala kanaler nu när mörkret tar över, men tack vare en stark lins får vi fram ljuset.Objektivet gör verkligen skillnad istället för kolla klockan.

Vi byte julklapp i år fick hon vegansk choklad, chips, handkräm och rengöring Indy Beauty.När det kommer till hälsningar är det är lite kul med humor att ge en hälsningar med våra nya smeknamn som ger en varsin historia backgrund. Speciellt när saker blir gammalt efter flera års vänskap, och det var uppskattat efter våra nya smeknamn.

Medan jag fick rituals tvål och doftpinnar, fräscht att ha i sitt badrum.Älskar ju just ritual som är bra skönhet.

Sista advents fika medan vi byte julklappar som omfattade polska drink, punsch, after eat choklad, polkagris som jag älskar i allt inklusive lussebullar är måsten varje år.

Det blev super mysigt framför filmen Christmas Wonderland som var så grinsch när unga kvinnan Heide åker hem till sin familj och träffade sin gamla kärlek från ungdomen. Den var väldigt overklig, humoristisk och kärleksfull.

Mina favorit julfilmer är annars:

* Tomten far till alla barn.

* Holidate.

* En underbar jävla jul.

Sedan satte vi oss till bords bara pratade av oss. Det kändes skönt att dela med sig om nyheter och vad som tynger en. Speciellt med en som Linnéa. Hon och jag kan relatera på ett vist sätt sedan start som är tryggt att kunna öppna upp och peppa. Det är så skönt att jag lever på så sätt med de som lyfter upp en och ger positiv energi.Påminn oss om att vi är bra för den vi är med våra förutsättningar i detta samhälle.

Gillar

Kommentarer