En annorlunda lördag eftermiddag/kväll

Livsstil, Tips

Tog mamma till chokladprovning som jag gav henne i julklapp tänkte att vi kunde unna oss detta när semestern nu är igång. Det var bakom en choklad butik på söder inne i en lokal.

Guiden gick igenom processen hur den går till för skapa en ordentlig choklad i kakao halt. Sedan med smakprov fick vi alla ta för sig efter ha berättat stegvis där de hade allt från bara solat klart nöten till att lägga in andra ingredienser för skapa en god bit. Dock var enbart tre av tio i min smak, men vet nu jag framöver vad jag bör kolla efter för få den smaken som så önskar då jag är rena chokladälskaren som lever för det.

Sedan blev det en finare middag på Timmersman 1857 på söder via The fork som är snabb boknings sida, men också erbjudande på hela matnotan mestadels då jag hittade detta.

Jättefint ställe som låg precis intill chokladbutiken där vi tog en varsin grillad oxfilé med magiskt god sås till som smakade jätte bra.Det kändes så lyxigt då jag inte ätit detta på så länge.Känner mer att det bör vara ordentligt kött om det nu ska vara sig värt och bli såpass nöjd . En liten fin present i efterskotts present jag fick i samma väva sedan begav jag mig hem.

Skönt med en tidig lördag kväll då jag mestadels numera springer ute om kvällarna. Skönt med lite snacks, te i handen och bara ta hand om sig innan lägg dags.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Det här är ju som sagt en himla bra present eller julklapp att ge bort, en upplevelse skulle jag uppskatta enormt och det lät verkligen som att det var hur mysigt som helst! Kul att få komma iväg på :> KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Hilma
Hilma,
Så mysigt att hitta på något med mamma! ☺️ Mamma-tid är så härligt! ❤️
nouw.com/hilma