De tio trenderna i höst

Mode/skönhetInnehåller affiliate-länkar

Höstkänslan tack vare regnet har väckts till liv, men det är förrän nu det har släppt lite kollektioner för just höstens garderob. Då nelly's kampanj har lite trender som jag fastnade för och tar gärna del ut av.

Helsvart, alla de kyliga dagar i veckan är alltid så fint.

Prints som är inne vilket jag inte riktigt förstår vad det innebär, men kunna uttrycka sig på text igenom en t-shirt är så snyggt.

Lite rock feeling tack vare slitna jeans och smycken, något jag har tagit ifrån lite senaste tiden men det är galet snyggt på andra men inte jag längre.

Jacka som är oversize i skjortlooken, älskar att det är en trendig detalj som kan sitta som en smäck till finare byxor och detaljer på det.

En grön workwear som är mest neutral till vardags speciellt vid arbetstid, vill få in min första grön mörka plagg.

Kostymklädsel som är en favorit. Både snyggt på andra och något jag känner mig jätte bekväm i. Det ser så lyxigt och glamoröst ut.

Chilsett som är både skönt att ha inomhus, men snyggt att få ihop också.

Boots som aldrig går ur åldern känns det som.

Stickade tröjor i v-ringat, äntligen ringat som gör det naturligt men du slipper också bli strypt just vid halsen mer behagligt för mig och många andra.

Oversizefit som är just för byxdress som ger verkligen din form för den du är.Det enda problemet är att det är mest för de som har ungefärliga över och underkropp utan att det blir för pösigt på visa ställen.

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Såå snygga trender! 😊
nouw.com/sandrakannasto
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Ellerhur? blev kär😍😁
nouw.com/sarahlinnsliv
Emma Engström,
Alltså JAJA! Så sjukt snyggt är detta <3 Älskar ju alla färger också! KRAM
nouw.com/emmaengstrom
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Ja det är så fina plagg!😍❤ kram
nouw.com/sarahlinnsliv