Café guidning

Tips, Livsstil

Wiener café som har sin hörna i Stureplan på Biblioteksgatan 6-8. Det är högklass och konditori feeling som är lite dyrare men finare i allting med stilen och bakelserna är i små format men mättande plus servicen är bra. Jag klagar inte utan ett trevligt ställe som sticker ut, älskar deras mini citrontårta.

Expressohouse som finns överallt, men det är lätt tillgängligt och lätt på det sättet att du vet vad du får ut av alla drycker, sötsaker och enkel mat. Plus igenom appen får du rabatt på dryck runt 30% och övrig beställning för 10 så det är en stor fördel ekonomiskt.

II molo i Stockholms gallerian som har låsas palmer omkring med en mysig atmosfär trots att det ligger lite mitt i allt är det centralt med mat också. Det är liten meny som gör att det blir standard priser ut av kvalité ut av varma drycker och bakverk.

Chokladkoppen i Gamla stan på Stortorget 18 som är ett känt turist ställe som är relativt litet men har även uteservering vid kallare tider med värmelampor och ljus. Det är även varma drycker på deras sätt med alternativ för alla typer.

Joe and the juice som finns lite överallt. Det är känt för deras härliga shakes som är gjorda ifrån din beställning vilket gör det fräscht av allt innehåll som allt annat.

Gillar