Bra uteliv anpassat efter målgrupp i Stockholm

Tips, Livsstil

Festat är något jag har gjort en hel del speciellt som singel så jag har haft perioder som mer eller mindre men passerat åldrarna för vad som är roligast ut efter sin egna ålder.

Mina tips på ställen:

Sense vid sankt Eriksgatan som är ifrån många andra ställen som gärna är efterfest på som har öppet till 05 och Estelle på Sveavägen. Två ställen som har öppen yta för de yngre mellan 18-21.

Det stället som passar alla åldrar är Kristall som är ren latinofest för den som tycker om detta med ett stort dansgolv samt uteservering vid de varma tiderna, men det är 20 års åldersgräns.

Imorgon öppnar Josefina som har sina event för alla 20+. Det är vit design på djurgården som har en liten utomlands feeling, flertals bord och modern musik med goda drinkar mellan maj till september.

Solidaritet är yngre målgrupp vid lillördagarna medan helger är det mer 23+. Där de är mest folk från 02-05 med dragig musik, högt i tak. Vida är desamma men mer trångt inomhus som öppet att dansa omkring sedan ett vip rum där shots har bjudits på och en stor utegård,riktigt härligt.

23 + är klassikern Café Opera som har sin klass med öppet dansgolv och uteservering, men lite ytligt för ganska bred åldersgrupp.

Kasai den japanska temat som är för de äldre med vip platser och shower, riktigt härligt ställe som är unikt.

Sturecompaniet är ett ställe jag har haft riktigt kul på när jag väl är där. Det är stureplan som de klär upp sig men de flesta är verkligen där för att ha så kul som möjligt vid 20 års åldern. Det går även att komma upp till The Wall som ligger ovanför.

De ställen som är för 25-30 års åldern befinner sig på Fou och Rosé som är mindre yta med håll igång på Stureplan.

Gillar

Kommentarer