Böcker rekommendationer

Tankar/åsikter, Tips, Recension

Vakna upp med hörlurar av att lyssna på saker i olika slag,men Storytel är ljudböcker vilket jag älskar för det blir mer inlevelse när jag vaknar. Passar även nu för oss som ska sola i värmen.

Jag vill ge mina rekommendationer för böcker ni måste läsa:

* Min Super kraft - Ut av killen Viktor Frisk som syns i sociala medier berättar ifrån sitt perspektiv om att leva med adhd, något som är en del av alla diagnoser som finns. Det är ju både en fördel som ger driften men ändå kan försvåra visa situationer där han beskriver detta tydligt.

* Vem bryr sig? Från Theres Lindgren som verkligen är insatt i att ta hand om djuren. Efter denna boken blev jag lite motiverad till att bli vegetarian med tanken på djur industrin,och vad mer som vi kan äta. Hennes syn förändrade mig lite iallafall.

* Såld - En dramatisk bok som verkligen sätter sig i hjärtat. Den handlar om Natasja som blir inlurad i sexhandeln. Hon blir charmad av en kille som visar sig vara en av de värsta där det visar sig att hon hamnar i ett hus med två andra kvinnor som också blir våldtagna dagligen. Den är en sann berättelse som är viktig del att ta del av eftersom det är något som vi inte ser.

Gillar

Kommentarer

yourboo
yourboo,
Men vad kul med bok rekommendationer! Älskar det! Tack 😊
nouw.com/yourboo
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
så kul att du uppskattar det! 😊
nouw.com/sarahlinnsliv