Biokväll med bästisen

Livsstil, Recension

Inför kvällen

Bilder från en tidigare gång

Hej, hoppas det är bra med er. För mig har suget efter sociala medier varit en kamp då jag tycker mycket omkring mig känns jobbigt. Det är något inom mig som tycker det känns tungt, men jag kämpar på att utöka motivationen för det vanliga livet.

I tisdags har jag avslutat hos min fysioterapeut där vi arbetade emot stabilt under kroppen, men jag känner att det är inte övningar som hjälper utan något betydligt starkare. Något mer åt dagliga val, men jag har lärt mig känna av medvetandet bättre sedan i våras, men att få resultat efter ha haft ryggont i 10,5 års tid är inte jättelätt.

Ut över detta hade jag en urmysig onsdag kväll med min bästavän Nicole. Vi gick runt bland Scandinavia, fann en rouge palett som jag visar upp allt senare. Vi åt middag på taco stället Zocalo där jag valde Mango taco carnitas med jarritos med ananas smak, i love.

Sedan blev det att använda mina bio biljetter jag har fått som tack för att jag har ställt upp för mina medarbetare då vi såg premier ut av filmen Maleficent del två ondskans härskarinna. Den filmen var väldigt väl arbetad med super bra skådespelare som är omkring både Aurora och Maleficent som har sitt förflutna mellan varandra, men något som tas upp när de möter på härskarinnan. Det händer en hel del när de tre möts som gör den enkel att hänga med trots allt som sker och kan inte låta bli att tycka att Jolie är så vacker trots sin onda roll.Men så fantastisk bra filmen var från början till slut. 

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Hoppas att du ska få börja känna dig piggare snart igen och hitta motivation <3 Du är så fin!! Ni verkar i alla fall ha haft en toppen kväll 😊 <3 KRAM <3
nouw.com/sandrakannasto
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Ja tack det vore skönt att hitta tillbaka till det positiva jaget 😃 det var en jättefin kväll för övrigt, men tack så mycket! kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
lindabroden
lindabroden,
Så fin' och fina bilder mysigt med bio! Hoppas du hittar tillbaka motivationen! Kram
nouw.com/lindabroden
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Åh tack,det var jättemysig tid med bästavännen!
men tack, hoppas det kommer tillbaka sakta men säkert,kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh men hur mysigt med bio tillsammans?! Var så längesen jag var på det nu så får nog ta tag i saken, haha :'D <3
nouw.com/emmaengstrom
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Ja alltid mysigt med bio speciellt denna filmen som du inte får missa 😉 <3
nouw.com/sarahlinnsliv