Årsumé oktober till december, mörkare dagar

Om mig, Livsstil, Tankar/åsikter

Oktober:

Är sjuk i 10 dagar, tar corona test som var negativt. Jag njuter ut av tända ljus och massor ut av te, fixar loppis på Facebook. Sålde lite, men ovärt för all stress.

Gick på Sthlms beauty week med Erika, vi fick ta del ut av en massa skönhets tips och testa rött ljus som ett solarium som ska stärka immunförsvaret osv. Fick hem lite saker, men kändes mest som en mässa.

Avslutar halloween helgen med Indisk mat och pumpa fika, kände inte för något annat och upptog kontakten med en vän som jag började träffa ute igen.

November:

Blev proffesionellt sminkad ut av makeup artist hos Mist Stockholm, gick sedan på inflyttnings firande hos Elin där vi var några tjejer.

Hade en del tjejerkvällar hos mig, men en som slog alla var när jag blev överraskad på mexikanska Tapas stället Yuk i Odenplan som är Stockholms favoriten för mig.

Ett av de få ställe som Mr cake jag testade på, super unikt och gott ställe att fika på. Rekommenderar starkt för ta med sig hem då allting var i kvalite och super brett.

Blir mer distrikt mot mig själv mitten i alt, får tråkiga besked omkring corona för min omgivning då jag lever konstant med oro och blir lite deprimerad, men skogen omkring mig var min räddning.

December:

Avslutar en massa arbetsuppgifter inför sista månaden på året, blir väldigt stressad då jag ska hinna med mycket men har ett jul avslut med julbord och julklappar.

Har en hel del julmys framför allt vid varje advent, testar olika smaker och även vegansk alternativ då jag står ännu närmare min bästavän Linnéa.

Gick på ledigt den 22:e kväll, jag njuter till fyllo ut av Julafton och Nyårsafton då jag träffar alla nära och kära. Återhämtade mig ordentligt, fixat lite smått i min lägenhet som alltid kan finslippas.

Har en halvdag där jag fokuserar på mig själv igenom thaimassage och fixar käken, bara roar mig inför årets slut.

Gillar

Kommentarer