Årsumé oktober-december

Oktober:

Rena festmånaden med en massa födelsedagar inklusive halloween så det var några gånger på sense och lite till bland barerna,riktigt kul.

Lär känna den första bloggaren som jag själv och det är urgulliga Erika. Vi är väldigt olika som personer,men har samma intressen som gör det otroligt kul. Vi tog en lunch på vapiano och fotade första träffen.

Hösten började verkligen på riktigt med mysa stunderna ut över allt annat.

Var i bäst fas inom träningen och även hade ett samarbete hos fitnessnisse som är kvar. Fick två nya plagg som är ursköna och snygga dessutom.Du kan få 10% på hela ditt köp med koden Enberg.

November:

Jobbade under höstlovsveckan när jag ändå var ledig. Det var bokstavligt talat bara jobb,sova och äta under dessa 6 dagar men riktigt mysigt att stå bland spelen med halloween tema som var nytt för Gröna lund.

Gick på Stockholm's attitude med bästavännen Nicole som var om mode, skönhet och att bli framgångsrik att tro på oss själva när de var olika företag på scen plus olika stånd för få lite nytt hem som blev mascara och två plagg. En ordentlig inspirationsdag minns jag det som.

Var på Tom tits efter flera år med mamma av en massa expriment sov var lärorikt om mest graviditet hur långt gången ett barn kommer i utvecklingen.

Läste boken Monster som gav mig nya tankar och mer motivation till varför jag studerar till just Social pedagog för hjälpa människor som går in i fel inriktning i livet. Det är lätt den bästa boken jag har läst någonsin.

December:

Studerar in de sista veckorna inom eget fördjupningsarbete som blev temat Sex handel vilket ger mig en ny syn på detta ifrån bredare perspektiv. Efter mina egna fördomar blir det ett nytt tankesätt samtidigt som jag kommer närmare Alice som är min studie kompis.

Sara flyttade in i sin lägenhet lite tidigare men just då första gången som jag besökte den i Värmdö en stor 3:a. Det blev två kvällar där med rosévin och godsaker framför filmer.

Riktig vinter månad som bestod ut av förskylning som gjorde att jag blev onyttig igen,tappade motivationen för träningen som fick bli lugnare.

Blogg träff med Erika och Kajsa som jag lär träffa flera gånger framöver. En riktigt mysig halvdag med lunch på friday och fotande inne i stan.

Min första gång som jag gjorde fransförlängning i salong,riktigt nöjd. Känner mig betydligt finare hela tiden nu.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Sånt underbart år du verkar ha haft!! Kram <33
nouw.com/matildaberlin
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Vill inte vara negativ,men det har varit underbart och ett helvete samtidigt verkligen! kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv