Årsumé april till juni den varma perioden

Livsstil

April

Lever i en enorm stress ut av ekonomin då jag jobbar fåtal pass som vikarie på två Lssboenden, har en inre oro över framtiden och mitt tryck lättar när jag tar tag i frågor som jag har haft utan svar. Jag är i en såkallad 25 års kris då.

Dessutom är det då min känslostorm efter mina terapi samtal som jag blir väldigt mentalt känsloinvolverad. Lite som att jag har försökt vara stark så länge att jag inte ar gråtit såhär mycket i hela mitt liv, men så skönt på något sätt att få ut allt. Dock har det blivit som att springa milen fast det är emotionellt ut av ilska, sorg och smärta som suttit i sig året ut på både gott och ont.

Ett dygn är jag tillsammans med min bästavän Nicole i Göteborg. Vi åt en god lunch på en Irish pub, små shoppade, fixade mina ögonbryn och tog långa sträckor i stan. Det var en sån mysig stad jag vill komma tillbaka till då jag enbart har varit på Liseberg besök och i Västkusten annars. Men nu vill jag se mer på sommaren av staden och det komiska var att ingen la märket till Stockholm dialekten.

Våren började redan tidigt i år så jag var ute väldigt mycket med vännerna, åt god mat och var till och med på årets första uteservering på Tak redan då.

Maj


Gick en halvdag med Erika på Beauty week som hade för veckan ut. Det var mest för influenser så pågrund ut av detta fick jag en massa gratis prover och en hel flaska brun utan sol, men även en massa inspiration inom skönhet. Kom där ifrån med ett glatt leende på läpparna. Dessa saker får mig att vilja fortsätta ännu mer med vad vi gör.

Skaffade Gröna kortet på Gröna Lund med Sara,och några som inskaffade senare så jag var lite runt i parken och såg både Linda Sundblad samt J Balvin, riktigt bra reggaeton fest.

I övrigt är det den minst händelsefulla månaden, dagarna rullar på med fokus på mig själv och får bättre kontakt med en vän jag står med idag.

Juni

Började sommar månaden med att bli bjuden ut av min kusin Jessica på Backstreet Boys konsert. De var så grymma som verkligen har rösten och shownummer.

Firar Sveriges nationaldag i Hornsbergstrand med vänner och godsaker, första gången det är 30 graders värme utan regn. Jag går på ett midsommar event även med tjejkompisarna som har uppstyrt med mat för dagen, bubbel och lekar. Jag får bra kontakt med Jelena sedan dess och börjar även min jobb period som sommar vikarie på två ställen.

Njuter av att bara vara ute och gör mig sommarfräsch med en kortare uppklippnings frisyr.

Gillar

Kommentarer