Ett kvälls avslut på söder

Efter ha varit iväg under dagen som jag skrev om tidigare här. Hur passande är det inte att avsluta på restaurang? vi båda var väldigt hungriga och hittat ett gemensamt favorit ställe efter ha varit där för tredje gången.

Stället heter Feca som ligger på Torkel Knutsonggaran 35 vid Mariatorget vid tunnelbanan eller Stockholm södra vid pendeln.Vi tog en varsin pastarätt. Jag tog Frutti di mare med en massa skaldjur medan Linnéa valde Pasta vegetarisk matri. Efter middagen ett glas prosecco medan jag valde sangria som jag älskar. Vi båda var väldigt nöjda.

Vi pratade om livets gång just nu och det var så tydligt att jag behöver mer struktur. Behöver bli mer ordningsam och få till saker. Där är jag så imponerad på andra runt omkring mig för jag är ett rent kaos. Ett skönt avslut på veckan med nya tag.

Fördelarna med just Feca:

* En hel meny för just veganer.

* Anpassat generellt för dem med speciell kost vilket är jätte vanliga idag, men här obegränsat.

* Servicen är väldigt trevlig.

* Själva platsen är jättemysig hörna.

* Priserna är väldigt bra låga, men gör det värt.

Likes

En överraskande kväll med live musik och karuseller 

Hoppas ni har haft en fin helg. Min var lagom av allting. Jag har själv små städat en del, tittat på Tv i mängder och bara hängt med vänner. Skönt med att inte göra något speciellt ut över lördags kvällen som var en rena höjdpunkten.

Min lördag kväll hade jag Emilia över här där vi började tidigt. Sedan tog vi oss till Gröna Lund som var ett tag sedan sist. De hade olika bokningar och för oss blev det Night rider för kvällen på 4,5 timmar.

Första starten var en drink vid baren The Blackbox som vi alla gäster satte oss vid ett varsitt bord. Vi båda blev glatt överraskade. Det var live musik, dansare och saxofon som uppträde.Jag blev verkligen bara där positivt överraskad. Många glada för vara där med positiv stämning då jag kan bli så glad över bara musiken i sig. Sedan åkte vi och körde fem kamp på två timmar. Vi hann mycket på kort tid och det var verkligen uppstyrt. Det bästa var att hinna med favorit karusellerna och framför allt testa Monster som var en härlig berg och dalbana. Åkte sedan hem efter en intensiv kväll som gick för fort.

Har ni varit där i år, vad tycker ni?

Ser nu fram emot denna veckan som jag ska: * Gå på två viktiga besök för mig i fysiken, ta en dag i taget och jobba helg.Fokusera gärna på träningen och mindfullness.

Likes

25 års upplevelse i efterskotts present

Söndagen för en vecka sedan idag var jag iväg med min bästavän Linnéa som fick en dag i Fjädarholmarna som present Det var något som hon fick i efterskott en månad senare i 25 års present då vi inte har upplevts speciellt mycket speciellt i sommar ihop, men detta fick bli något.

Utsikten från båten när vi åkte från Strandvägen till Fjädarholmarna på drygt 30 minuter en mindre med lite mer fart och ljud. Något mer i smaken än de större båtarna.

Ön kartan, finns caféer/restauranger, hantverk och enormt fina klippor där du kan bada vid varmare väder.

Hur fin är inte Linnéa framför kameran? hon är som gjord att vara framför kameran när hon bara njuter av tillvaron. Då vi hade djupa samtal och jag fixade filt, med godsaker som läsk, bönbollar ny nyhet för veganer och flygande tefat i blandade färger. Vi kände hur det blåste i vinden medan solen sken. Sommaren börjar verkligen ta sitt slut vilket känns väldigt sorgligt med tanken på hur kort den kändes.

Miljön vid klipporna, hur fint? vi fastnade där mestadels ut av tiden som vi var på ön i fyra timmar. Båten går ditt och tillbaka en gång i timmen vilket är väldigt skönt.

Jag under dagen, vi hade lite olika känsla för kläder anpassat till vädret. Då jag är lätt kall ut av mig medan hon är rena motsatsen.

Byta plats som är vid sidan ut av restaurangen, men väldigt fåtal besökare då det är en sommarö för varje år. Mer livat förra året där jag firade en vännina på samma plats tidigare.

Linnéa och jag, 12 årig vänskap. Vi har verkligen växt ihop men blivit mer starkare individer.Då vi är lika, men också väldigt olika som personer.

Resterande dle ut av ön som vi bara gick förbi, blev sugen på uteservering till nästa besök.

Står i båten, känner vinden i håret och älskar att se Grönan på avstånd.


Likes