​Hade en lyx kväll till vardags med min vän Tuwa som verkligen en härlig tjej med energi. Vi tog ett bokat bord på Texas Longhorn som smakade fantastiskt kött. Det blev en varsin sallad med entrecote och lite god saker till det. Kan inte bli fel. har inte ätit kött ute på evigheter så rekommenderar stället starkt. Avslutade med en kopp te på expresso innan de stängde. Riktigt mysig kväll verkligen i Gamla stan som slår allt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För mig iallafall är jul och nyårsafton mina två största favorit traditioner som jag vill anordna stort. Delar med mig helst av mina tips för att få till det som bäst.

* Tänk på vilken outfits som ska vara för just dessa dagar speciellt nyår är det helst glitter,bra skor och smink medan julafton på något rött. Testa dig fram för vad som passar.

* Förberedd igenom att göra en köp lista, det är mycket att ha koll på att få in speciellt för plånboken.

* Glöm inte adventsljusstake som en viktig del som gran och tända ljus är standard.

* När det kommer till presenter tänk fantasin igenom att ta reda på vad andra gillar personligen för att få som julklapp.

* Ta vara på ett tillfälle till att lyxa maten hemma eller bokat bord,ta vara på det med något extra för vad de flesta tycker om. Gör de till något kul med andra ord.

* När det kommer till spriten och maten,va ute i god tid väldigt många kommer sista sekunden då brukar det oftast ta vara slut.

*Förväntan av det kommer vara extra dyrt är vad som gäller för det mesta ute iallafall,även taxin.

* Bål är den bästa välkomsdrink mycket mängder,men inte allt för dyrt och smaker även väldigt gott passar de flesta.

* Boka ute i god tid,många tänker desamma just då.

Likes

Comments

Selena Gomez har blivit en utveckling i mina ögon. Hon förmedlar sin unika röst med en massa känslor. Denna nya singeln Wolves känns väldigt eget på kärleksfulla sättet. Denna jag har fastnat för under min morgon. 

Likes

Comments

Contains affiliate links

Min absoluta favorit ögonskugga palett är Anastasia's som är otroligt lätt att arbeta med olika färger och pigmentet är wow känsla. Nu testade jag mig mer fram för lite olika färger som jag tyckte om effekten på.

Ta på primer som ger en bättre hållbarhet och startar igång den mörkaste färgen som mörk brun som blir grunden.

Ovanför där det bruna slutade applicerades det vinröda.

Suddar ut en blandad färg med vitt som blev en skugga.

Tillsammans med foundation, ögonbryns duon och mascara blev det ett rosa skimmer till slut. Väldigt enkel,men ögonen framhävs mera.

Likes

Comments

Gamla bilder ur min vardag som jag vill dela med mig av standard eftersom jag sällan skriver om mitt internatliv gör jag det nu.

Fixad och klar när jag känner mig redo efter ett blogg inlägg. Resten av dagen är bloggen för den övriga tiden

Kickar igång dagen med en god frukost av brett utbud där det finns matsal.

Kaffe kopp i handen och process baserad utbildning så det är en del grupp arbeten, samtal och studera på valfritt sätt. Väddö's Folkhögskolan rekommenderas ifall du vill jobba med människor inom förändrings arbete.

Efter middag och när kroppen har vilat blir det träning,. Kör alltid en kroppsdel i taget och mage varje gång.

Pysslar om kroppen med någon frukt,vatten och återfuktning kräm framför viafree eller en film.

Likes

Comments

Någonting som jag vill ta upp är alla känslor. De som vill dig illa har inte problem oftast med dig utan sig själva. Inte värt att lägga en såpass negativ energi på någon annan som skapar drama när du kan backa ifrån det.

Sen vem har rätten att yttra sig om just dig? Nej ingen. Det är bättre att värdesätta och förstärka de som ger dig någonting. Ha sina mål och de som får en att må bra. Det gynnar en betydligt mer för du är du vilket gör varje individ unik.

Jag själv har tagit mig upp från att ha dödens tankar till faktiskt kunna älska livet. För när du väl kommer upp och du ser möjligheter som finns. Alla känslor som svek, besvikelse och sårbarhet behövs komma ut bara att vi behöver visa det mera. Det är inte bra att låta locket vara stängt på.Ta hand om oss själva och varandra för livet är fett.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Till pappa/brorsan/pojkvännen:

Till syster/flickvän/mamma:


Jag har fixat ihop collage som visar generellt vad både kvinnor och män kan använda. Både inom skönhet och hem som alltid kan funka på de flesta. Det är inte det enklaste,men annars uppskattas alltid presentkort eller en upplevelse i julklapp.

Likes

Comments