Mina styrkor:

* Jag kan lätt bjuda på mig själv igenom att ta för mig och min plats. Om jag skämmer ut mig igenom att vara lite korkad när jag inte förstår blir det mer till skratt vilket brukar uppskattas. Livet är ju ändå för kort för att skämmas.

* Flera perspektiv och situationer är ingenting svårt för mig,kan tänka mig hamna in i det mesta vilket kan ge en fullt förståelse för empati och bli lyhörd.

* Mitt självförtroende av att ha gått igenom en livsresa igenom saker som gör att jag vet att jag kan ifall jag verkligen vill från djupet av mitt hjärta.

* Stå för mina åsikter,jag kan säga rakt ut vad jag tycker och tänker men på ett mjukt och moget sätt.

* Jag är en öppensinnad person,ser möjligheter generellt.

Mina svagheter:

* Jag kan ta emot för mycket skit för någonting som jag verkligen inte förtjänar på grund av andra som inte har bra värderingar eller tänk.

* Min lojalitet är ett stort problem,tror mycket om andra så det gäller att visa mycket tills jag öppnar mina känslor eller förlåter.

*Känslorna kan vara en ren berg och dalbana, kan ena sekunden vara väldigt glad och sedan bli ledsen. Det kan göra både mig själv och andra förvirrade.

* Min självkänsla är katastrofal för att jag känner extremt mycket sorg i grund och botten.

* Jag är extremt glömsk,har en begränsning för vad jag minns och då gäller det att inte bli alldeles för arg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu när kylan börjat komma på ingång ordentligt gäller det att ha en bra jacka som är grunden för modet och kroppen. Jag har som tur lite variation beroende på temperaturen så behöver inte inskaffa en ny i år för har lite olika alternativ. Men det finns extremt många fina för olika smaker för skinn,päls och lite varma i olika färger. Finns allting hos jfr för under 2 000kr för alla möjliga storlekar.

Likes

Comments

Ibland känns det väldigt tungt med att kunna formulera sig igenom bloggen med bevakning. Angående att skriva ut mitt liv på en sida men det är viktigt att urskilja på privat och personligt. Jag hoppas det är ett intryck att jag har varit personlig mest för kunna skriva av mig,men också få andra att känna igen sig i visa situationer. Det är mycket du kan relatera till och jag vill kunna hjälpa andra inte bara visa det ytliga av mig. Tänker inte känna mig begränsad på så sätt utan vill kunna visa vem jag är. Finns det några områden ni vill att jag ska skriva om? känner mig lite tom på ord just nu. Känner för mer såna inlägg för det är mitt stora mål i framtiden att kunna ta upp viktiga områden.

Likes

Comments

Molly Sanden's relativt nya singeln Utan dig. Hon kör allt mer på svenska då jag tycker hon verkligen får fram budskapet oavsett och just den känns verkligen något som jag själv kan relatera till.

Likes

Comments

Var förbi Blåbär Café Ab på Upplandsgatan 54 med min vän Erika. De har blandat med mat och fika så det blev toast med varm och kall kyckling som var god uppdelad,men rekommenderar inte att ta det ut av samma så det blev lite avsmak efter ett tag för mig. Men de hade bra med te utbud sorter dessutom rooibos som alltid slår allting. Vi hade även en riktigt mysigt att bara pratas vid några timmar. Hennes blogg kan ni hitta här. Hon är också bloggare vilket är väldigt kul för bådas del.

Likes

Comments

Har fått hem ett paket under veckan från fitnessnisse en sportbh och tights som kändes otroligt bekväma och är ett nytt företag för mig iallafall. Så jag gick ut i det kalla vädret för lite tränings bilder.Sedan blev det konditionsträning och övningar med kroppsvikten när jag ändå var igång en riktigt härlig som en start på morgonen. För att kunna beställa där ifrån har jag fixat ihop ett samarbeta med dem och det gör att jag ger ut en rabattkod 10% för din beställning ifall du skriver ner koden Enberg i kassan.

Likes

Comments

Sena kvällar gör om hela dagen med lite mer tomt i huvudet och känner mig mer nedstämd på så sätt trots att dagen flyter på att bara få vara och tänka efter.Få vara stilla och se saker igenom en kaffe. Tagit flera lugnare andningar och passat på nu när vintern börjar närma sig allt mera blir aldrig inspiration en daglig viktig del av mitt liv att kunna se det kreativa och höra ifrån andras tankar.

Likes

Comments

Klädde ut mig till bambi med två timmars sminkning för att få ihop det och lite bubbel för lugna nerverna. Inte lätt att få till prickarna och lösögonfransarna som blev betydligt finare i verkligheten än på bild så perfektionisten kom fram hos mig. Få vara lite extra kläd sker ju trots allt bara på halloween som även hängde ihop med firandet för killkompisen Gabriel som blev på Colosseum och Sense. Hade en fantastisk kväll/natt så känner mig nöjd för paus på utelivet,det tar ju trots allt slut för kroppen. Uppsjattar öven mer lugna kvällar också.

Likes

Comments