Vita jackan- h&m/ klänningen-primark/ väskan-river island/ strumpbyxor-kappahl/ skor- din sko/choker- urochpenn/

Bli fotad sent på långa dagen är inte det lättaste så jag kämpade för att göra det bästa,men fick fram hyfsat. Jag blev sminkad av min syster så att bli lite ompysslad är alltid härligt. Annars bära på en relativt enkel klänning till trendiga detaljer gör så mycket. Blir nu en riktigt trevlig tjejkväll så är super pepp. Hoppas ni får en fin lördag kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är det bara jag som är negativ för det kommande månaderna? känner redan av kyla,men samtidigt får vi se till att göra det bästa ut av situationen. Det är ingen nyhet över Sverige's klimat.

* Ta vara på det klassiska inom mode stövlar och mörka färger eller de mysiga plaggen som kan bli riktigt härligt.

* Utåt sätt hur fint det kan bli på bild eller känslan bland naturen/ löven.

* En massa härliga promenader som kan vara en fantastisk atmosfär.

* Rätt tillfälle att kolla in bra serier, eller dokusåpor för de tar flera timmar tills det tar slut och kan vara spännande. Om inte en bra film på bio,lyxa till med vip.

* Fixa det extra mysigt med pynt och tända ljus. Aldrig kan det bli fel inomhus igenom det materialet och ta vara på det med någon du tycker om eller nära vänner. Partylite har toppen bra doftljus

* Mest deppigt över att mest vilja vara inomhus,men att träna ute gör en varm.

* Testa sin hemstads olika café eller restauranger,utforska det goda är alltid härligt.

* Finna recept och laga mat.

* Passa på med traditioner som halloween kan aldrig bli fel plus många flera.

* Ha en massa hemmaspa som ger lugnet.

Likes

Comments

Någonting som är viktigt att ta upp är psykisk ohälsa att det är normalare än vad vi tror. Jag tror säkert att det ytliga är förnekelse så det är viktigt med att inte känna oss ensamma. Någonting som har kommit fram hos mig iallafall är min ångest. Känna frustration över att inte vilja prata ut för att pålitligheten är borta ifrån min sida. Det är mycket samtidigt och jag hade en axel som jag trodde att jag kunde luta mig emot när det var tufft sedan var det inte så länge. Jag känner stressen och skakningen i kroppen. Det är tyvärr reaktioner som uppstår hos flera och viktigt att ta tag i. Skulle göra allt för att kunna hjälpa andra inklusive mig själv,men det är viktigt att be om hjälp och hantera för smärta är allvar och bland det tuffaste. I För sätta ord och leva för vad det är i nuet. Tycker den känslan ska vara lika öppet som att visa sig lycka som olycka,vi behöver detta för stärka varandra i dessa stunderna.

Likes

Comments

Tänker många gånger tillbaka på London som jag var i med Nicole för 2 år sedan. Det var en lång weekend som var otroligt lärorik på alla möjliga sätt. Kunna få lära sig hur en annan stad är uppbyggd för det kändes nästan som ett helt land. Även få se deras sätt att vara på, turist grejer och den härliga stämningen trots regnet. Häftigt hur såpass litet kan vara såpass uppskattat. Även shoppat sönder för saker som håller ännu idag inför vintern som ryktet var att det skulle vara dålig kvalité. Hela upplevelsen var häftig i sig.

Likes

Comments

Känner mig otroligt taggad. Nog första veckan som har gått otroligt fort med studier och träning i skaft. Annars lite trevligheter vid sidan åt. Helgen är slutet som bjuds på godsaker,träffa nästan alla tjejkompisar med klackarna i taket och sång rösten i halsen. Njuta av brunch som baksmällan. Ser fram emot det att få träffa alla samtidigt och bara njuta. Ta vara på ögonblicken när det väl är på topp.

Likes

Comments

* Finna sitt egna inre,vara ensam ett tag gör att du tar reda på ditt sanna och vad du verkligen vill.Det kan göra dig stark,tro mig.

* Hitta intresse det kan göra betydligt mer för vardags med nya tankar. Sysselsätta men att må bra själv.

* Träna konstant det ger mer energi och en lättnad efteråt,även kul och ännu roligare med Någon som sällskap.

* Texter igenom sång eller skriva ner på papper när orden är svår ger mer en medvetenhet.

* Mår inte bra av det ytliga hela tiden utan prata om det djupa gör det mer norrmalt och att det blir mer gemensamma saker än du tror.

* Det yttre skapande med mode och skönhet är kul,för mig kreativitet iallafall.

* Gå efter mottot att om du en gång i tiden har varit på botten och tagit dig upp går det att göra igen.Det blir bättre.

* Vara med de som ger energi och hålla borta från drama.

Likes

Comments

Någon slags magisk känsla ger Martin Jense mig med sina singlar,blir berörd på något sätt. Lyssna och njut.

Likes

Comments

Kappan som jag knyter framåt som gör klädseln täckande.

knyter bakåt som ger mer överkroppen som först fram.

En härlig tröja som har blommor i detaljer.

Har burit på mina favorit nya plagg hos jfr . Blev fotad ut av Lina Löfberg min klasskamrat som gav mig lite tid bland de härliga löven som backgrund. Jag fick fram kappan väldigt rättvist med att kunna knyta den både fram och bak,älskar att den kan formas lite eftersom för kroppen som jag känner för.. Även tröjan som har sin blomdetalj som gör den lite extra fin,men även otroligt skön båda två som bra plagg för hösten. Jag är otroligt nöjd med detta resultat.

Likes

Comments