Otroligt bekväma tröjor med grundläggande byxor som är stilrena som framhäver benen med detaljer som märkes detaljerat väskor och boost skor går aldrig ur trenderna. Känns som det blir desamma med ännu mer urval vilket jag älskar. Även om jag inte är så glad i just hösten är det bästa enligt mig när det kommer till det mysiga för hösten att bjussa på allt mer ut av detta som aldrig går att få mycket ut av.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Utseendet:

H:ar du gjort bröstförstoring? Vet inte varölr den frågan kommer upp men jag är fullt naturlig så nej.

Vad har du gjort med dina fransar och varför så stripigt hår? Fransarna har alltid varit långa men har blivit betydligt bättre med frans näring.

När det kommer till mitt hår har jag färgat det regelbundet i 10 år då blir det så. Jag använder ju schampo och balsam 2-3 gånger/veckan med hårinpackning ibland, så dum fråga.

Privat liv:

Vad hände med din senaste? Vad som händer med mitt privatliv väljer jag berätta själv ifall jag vill och gör bara det med några angående mitt kärleksliv.

Du studerar ju till social pedagog,vad är det? Det är i stort sätt arbeten där du kan ge hjälp,förändrings arbeten inom missbruk och kriminalitet bland annat.

Hur många läsare har du i bloggen? Ingenting som jag tycker om att prata om men mer än någonsin iallafall.

Likes

Comments

Blev riktigt förälskad i friends singeln från Justin Bieber som växer mer i mina ögon,vilken stjärna.

Likes

Comments

Hade en runda i Norrtälje Centrum som jag inte varit på ett bra tag så blev kvaliténs tid med mina klasskamrater Lisa och Vanja. Vi satte ett tag på expressö house som enkelt älskar deras frapino banana split med vanilj cheesecake muffins riktigt härlig kombination. Annars promenerat runt omkring som är riktigt mysigt,men varit helt liten med intensiva studiedagar och seminarium,men första kursen för andra året är checkat nu.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Igenom åren som jag har sminkat mig har jag fastnat för just diorshow blackout mascara som syns mer än någon annan. Jag får otroligt fina fransar som ger kolsvart färg med volym som känns lite extra böjda på ett unikt sätt. Har oftast fått frågor om mina fransar och just det är svaret. Även kombinerat detta med ännu mer näring för nuskin's som ger förlängning på naturligt sätt.

Likes

Comments

För dig som har ett arbete för eget ansvar eller studerar är detta ett tips ifall du har brist på motivation.Mina sätt att hantera när jag har varit vilsen eller även för mitt egna val inom sociala medier.

* Finna en serieön miljö som kan vara att fixa som ett kontor för känna sig jobb stadd som ger mer motivation plus att ha det fräscht så inte det blir för stökigt omkring.

* Ha stora och små mål som både är för korta och längre perioder. För det är ju de små målen för dagen som gör att du kommer längst och blir långsiktigt med tiden.

* Ha olika miljöer för det kan bli tröttsamt med samma hela tiden men att ha något du är mestadels vid kan vara bra men samtidigt finns ombyten.

* Ha material omkring dig som gör att du får struktur för att skriva ner saker och alltid anteckna för det är så betydligt lättare att glömma om det blir för mycket.

* Se hur du går framåt för ifall du har en låg självkänsla jämför dig själv med dig hur du utvecklas.

* Finna ditt varför du gör det här för alla orsaker kan ge det starkaste från hjärtat att kriga när det är som värst.

* Ha en del pauser då och då,inte göra allting i sträckor utan små pauser eller andra uppgifter med mer omväxling.

* Lämna ifrån dig all teknik som kan vara ditt stör moment för att avbryta.

* Lära sig anteckna igenom tänka ut det viktigaste och fokusera på det helheten.

* Om text är för jobbigt kan ljudbok vara ett alternativ.

* Träning och energi ger ordentlig hjälp oavsett om det är jobb eller studier.

* Träna ihop med en vän som är i samma takt det kan bli kul istället och positiv kick.

Likes

Comments

Vinnaren ut av måndådens blogg blir...Kajsa en härlig 19 årig tjej som jag själv haft lite kontakt med riktigt trevlig tjej som skriver om sin vardag. Hon har bloggat sedan året började om sitt liv med enkla inlägg om livet och tankar ganska simpelt att hänga med vilket uppskattas.

Likes

Comments