Blusen-Alcudia marknad/Byxor-belleshoes/skor-footway/Armbandet-Guldfynd/

Äntligen får jag bära på mina egna kläder. Det blir utomlands blusen med beiga färger som matchar ut av byxor och skor riktigt fint känner jag till det guldiga armbandet som jag älskar. Riktigt fint och enkelt,älskar den nya blusen. Kul med att testa lite olika vinklar innan jag ger mig iväg,varit hemma för länge under dagen och då blir det ännu svårare att ta sig ut. Hoppas ni får en fin kväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Taggar den lugna veckan med att köra på och ta vara på varje ögonblick. Är extremt sugen på att fixa naglarna i glitter och håret som har blivit en extremt ful utväxt. Förändringar är extremt kul enligt mig.

Likes

Comments

Förlora någon som stod dig så nära och visste så mycket bland de fåtal gör så ont. Lagt så många kvällar senaste tiden på att få ur mig en massa från mitt hjärta. Det är inte desamma längre vilket gör så ont för att jag har försökt nu att lägga huvudet högt men när jag väl lyssnar på mig själv brister det ut. Jag känner mig tom ut av misslyckandet,men det är vad livet tyvärr erbjuder att människor kommer och går. Att vara ensam är stark och kommer gå vidare en dag men just nu lever jag i en chockerande bubbla som jag kommer leva i verklighet en dag.Det betyder inte att det är fel på en själv.

Likes

Comments

Mående: Känner mig sliten i rösten och rygg,men starkare än på länge så blandat.

Bästa mottot: Kämpa för de som kämpar för dig och ingen annan.

Frisyr: Håret i en toffs för ett måste på jobbet.

Utmaning: Vara positiv en lång söndag.

Tacksamhet: För att få chansen till att jobba på tivoli och ha vänner som jag har.

Största vill ha: En väska som jag har kollat in.

Måltid: Pasta carbonara,riktigt god.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Grunden för en bas att utveckla mer är fuktspray med bra foundation och puder som ger jämn färg för huden här .

Finna en bra palett med highlighter,rouge och contouring då jag har hittat revolutions med allt i ett. Älskar den med grymt pigment.

Utgår att applicera efter bilden,har själv runt ansikte.

Kolla hur fint? tog en ur gamla sminkningar som jag är som mest nöjd med. Lite svårt att fota tidigt för bra ljus men perfekt skulptur för framhäva sitt ansikte.

Likes

Comments

Samarbetet mellan Alan och Zara Larsson är fantastiskt ellerhur? jag tycker det är en riktigt bra kombination ihop. Det är riktigt inspirerande hur hon utvecklas såpass mycket som artist sedan talang startades och själva tears singeln känns magisk.

Likes

Comments

Startade kvällen efter jobbet inne i stan på Friday's restaurang i kungsträdgården med min vän Ämel och servicen har blivit betydligt bättre. Vi tog en varsin cajun chicken pasta som innehöll kyckling med paprika till och har tagit den tidigare,min favorit där ifrån. Sedan resten av kvällen blev det lite häng vid Horsberg med hennes vänner. Det blev lite vattenpipa, godis och cider på bryggan framför solen och båtarna,riktigt mysigt.

Likes

Comments