Något som jag själv är duktig på är att ta med mig för mycket som inte används så därför vill jag ge tips för att inte ta med sig för mycket i onödan. Det händer nästan för ofta så finna sina knep kan ge hjälp på traven.

Mina tips:

- När du sorterar kläder ta en dag i taget igenom att plocka på dig olika klädsel för varje dag då blir det inte för mycket snarare något du tar reda på innan du har packat klart.

- Skriver ner vad som behövs för att inte glömma sedan stryka det som finns med.

- Om det är en hårserie ta med dig allting i små flaskor så skippar du ta onödig plats/utrymme.

- Göra allting i god tid och skippa stress som vägen ditt eller ttflykter som erbjuds,synd att missa.

- Utgå från vikten om det är på gränsen sortera/ta bort det som kan väga.

- Tänk dig för vad du använder dagligen så ingenting bara blir i onödan.

- När det kommer till ekonomin ha något realistiskt för varje dag.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tycker oftast Hailee oftast har fantastisk text i sina låtar men denna most girls får hon fram oss mer som starka som är viktigt att styrka,blir pepp oxh kaxig attityd,i love.

Likes

Comments

Något som jag har märkt via sociala medier är gränslöshet via sociala medier. Inte bara att skriva ut en massa elaka saker känns tråkigt. Bättre med positiv kritik att kunna göra något med,men framför allt något som jag själv har fått som meddelande är angående skadebeteende. Det är inte okej någonstans att sprida det vidare öppet om hur en annan människa blöder det gör mig provocerad. Det är inte bara en bild för mig utan en annan som skadar sig fysiskt mentalt med blod. Jag ska inte behöva se detta. För mig är det med beräknad uppmärksamhet som jag inte kan göra någonting åt. Andra som har sin problematik får ta tag i proffs hjälp eller andra med samma kunskap,men jag kan inte göra något. Vill inte behöva sköta om någon på det sättet och vart går gränsen? känns som sociala medier har blivit för öppet forum med bekvämlighet,men tänk dig att det du skriver ut har vem som helst på din buss som kan se detta. Tänk dig för vad andra ser och stå för det sen. Det känns gränslöst,finner inga ord men visa behöver tänka sig för.

Likes

Comments

Haft en fullt uppbokad dag som har varit i ren stress. Jag är helt slut. Det är mycket att få gjort och det blir inte bättre när tekniken inte vill med mig så är helt förvirrad just nu,men fick tack och lov ta en fika med min moster Birgitta. Vi uppdaterade om våra liv lite grann,en stor förebild som jag har varmt om hjärtat som min egna mor. Kändes bra lugn för mig med godsaker har annars fått en struktur för att inte missa något och även växlat pengar inne i stan. Det är mycket vilja och lite tålamod på grund av tidsbrist så gör mitt bästa just nu med uppdateringen.

Likes

Comments

Träffade min väninna Nicole under eftermiddagen på söder under går kvällen. Det blev uteservering på restaurangen Medis kök & bar ute i solen riktigt skönt bland flertal andra som hade aw. Beställde en varsin halloumihamburgare som var riktigt sommarfräsch med mango i plus sötpotatis som inte alls var torr,tyckte den smakade bra. Tyvärr inge vidare service,var mest stress hos personalen som inte lyssnade på våra svar så negativ upplevelse ut av det.

Avslutade efter några timmar i solen blev det bio för komedi filmen Rought night om Jess som ska gifta sig och möhippan blir helt galen med de närmaste tjejkompisarna. Det är min humor mitt i träff. Blev lite besviken över att det vara i samma miljö stor del ut av filmen uppskattar mer händelser och ombyte men alla karaktärer var starka så det tog över till det bra i stora hela. Om du vill ha kul med vänner passar den verkligen.

Likes

Comments

Något som jag vill ta för alla är att jag är inne i ett fantastiskt nytt förhållande och det är en massa frågor,men just nu är det fortfarande på det privata planet. När det mer kommer ut tar vi sen vem det nu är,men det är våran sak. Det kommer vara mycket skrivet den kommande veckan för resan och många som har frågat så nu vet ni svaret. Jag står för mina beslut och är otroligt lycklig men som sagt håller det för omgivningen enbart just nu.Hoppas ni förstår och respekterar det utan mer frågor.

Likes

Comments

Bikinin -Here

Hur söta är inte denna bikinin? den är ny så min tanke var att testa ha den i olika backgrunder,men min stora favorit är nog den sista som passar med färgerna. Säg gärna er åsikt för ur ni tycker det ska läggas upp plagg.

Jag har lekt med den nya kameran lite,är ovan så tar stegvis att fota annat. Känner mig laddad med den bikinin att ha på stranden eller min andra från tidigare år. Det är ju trots allt för min kropp anpassat och älskar brazilianska trosor som ger mer form kan aldrig bli fel speciellt i vit som passar till allt speciellt den bruna färgen.

Likes

Comments