Var ute i naturen bland hav och berg riktigt mysigt med lite härlig sand nu på sommaren i Norrtälje området. Jag har även fått nyhetsbrev från kicks . Det är värt att vara medlem där får en del erbjudanden och nyheter. Nu är det mycket om sol och skydd som är viktigt,men även en ny dior mascara vid namn Diorshow pump'n volume som ger extra mycket volym. Älskar deras märke. Tycker många gånger att det du betalar får du för pengarna så det är värt lite bättra. Annars ser mina fransar nästan likadana ut tyvärr för varje mascara som jag testar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lycka var något förut att visa men inte att vara ledsen för mig,men varför inte det är den äkta känslan? jo för att jag har lärt mig de olika signalerna,men att våga stå upp för sig själv med sitt äkta jag är styrka för mig. Stå upp och visa hur det är egentligen. Det är nog där många behöver lära sig att visa det negativa också och inte bara den positiva biten. Det är styrka för mig att visa sin sårbarhet och våga acceptera utifrån det som varit svårt.

Likes

Comments

Hur gott ser inte detta ut? det var för ett år sedan exakt denna dag då jag fick för mig att göra vegetarisk mat tillsammans med familjen. De blev som lite ut av tacos fast med mer ut över det vanliga. Älskar halloum, schitzrl och falaffel med en massa sallad som jag kommer ihåg så starkt. Det blir mer mättnad i en bra kombination och något som jag kan tänka mig göra igen. Bara experimentera lite som jag vill dela med mig. Önskar att det var något som jag kunde göra oftare för undvika så mycket kött som möjligt men väljer inte riktigt det för min kärlek till mat.

Likes

Comments

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Älskar skulder off toppar som är öppna rygg och axlar nu till vilken nederdel som helst nästan,hur enkelt och fint som helst enligt mig.

Likes

Comments

Väldigt blandade collage som står för mitt liv i alla olika slag. Vad som har fått mig att stå där jag är och enorma vackra bilder som talar för sig själv.

Likes

Comments

Tillfällen som jag sminkar mig till max.

Det jag använder mest just nu:

Foundation, ideal eyes,puder och mascara -Finns du på min sida här .

Glow stick- Makeup store

Primer och ögonbryn's gel- Glossboxen

Borstar- real techniques från h&m

Ögonskugga paletten- Kicks

Lägger alltid på primer för ögonlocken och sedan blandar ögonskuggan för att få färgen jag vill ha. Forma ögonbrynen så att ingen färg faller av innan resterande sminkning sätts på.

Avslutar med ideal eyes för undvika påsar under ögonen, foundation som är oljefri och puder samt glow stick för mer skimrig och får kontur för kindbenen.

Likes

Comments

Precis kommit tillbaka till mitt hem som är standard efter en utbildning. Jag är så glad över att se bekanta ansikten och lära mig allt mer om service i världsklass och känna den härliga energin i miljön. Det är hur min sommar kommer se ut med lika mycket ledighet som nog är första gången min sommar ser ut fördelat på det sättet med lika jobb som lediga dagar. Gå efter vad jag känner. Slippa alla måsten utan göra mer vad kroppen behöver. Det är värt att vara lite go emot sig själv ibland.. Lätt att ekonomin styr eller andras behov,men denna gång är det mig själv att tänka på så det går bra nu och nog något alla behöver ibland.

Likes

Comments

Gruppen Norlie kkv är min favorit ut av svenskar och det passar väldigt bra röstmässigt med Linnéa. Väldigt slapp låt att lyssna på i sommar,får en frihetskänsla över att bara lyssna.

Likes

Comments