För vanligt att ha ångest över det gamla. Det är nog bra att förstå att det förflutna kan du inte få gjort och framtiden går inte att se på band,men att ge val för nuet kan ge en stor förändring.Försöker bara göra det bästa som går att göra åt. Ångrar mycket i mitt liv,men väljer att förtränga och rensa bort för det är inte värt den energin.Tar mig upp ur sängen,tar vara på tiden som går alldeles för snabbt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Spred vidare lite gratis grejer under festen från i fredags så jag fick två från glitter som har 25 årsdag nu. Det är lite kampanjer som gäller. Fick en hårklämma som är extra söt vid sommartider,älskar den mer med tiden och den ursöta ananasen som halsband. Riktigt härlig kombination som kommer användas i sommar flitigt,älskar fina detaljer.

Likes

Comments

En stor anledning till att jag valde att studera omkring Norrtälje var egentligen för stress problematik och utmana mig själv för just detta stället är harmoniskt. Jag har haft det i några år som gör att jag blir annorlunda otrevlig person, min inre stress är också ett problem som ger mig en psykisk ohälsa för att jag ser svart.Det är ett stort problem som jag jobbar på. Av någon anledning existeras detta bara på helger då jag är i Stockholm annars är jag lugn i själen,men det är något som jag behöver bearbeta. Har blivit bättre,men något jag jobbar på varje dag. Började tänka mer på det nu när jag stressade hela gårdagen. Fast det är betydligt mindre idag. 

Det viktiga att tänka på inom stress:

*Ta djupa andetag- det är lätt att fastna vid bröstkorgen men då fastnar alla känslor vilket stoppar kroppen. Då blir inte kroppen avslappnad.

-*Försök att träna regelbundet- det hjälper otroligt speciellt när jag styrketränade för några år sedan.

*Ta reda på vad som gör dig stressad-det kan ge ett svar som du inte tidigare tänkt på.

-*Välj att prioritera- det förminskar av allt som ska ske i nuet speciellt när det är mycket samtidigt.

-*Ge harmonin- igenom en lugn stund det kan vara mindfulness,yoga eller något sådant. Du känner dig själv bäst.

*Lyssna på vad kroppen orkar-den känner dig lika bra som hjärnan.

- Se inte alla måsten som något jobbigt utan ge en struktur.

* Skriv ner dina to do,blir mer syn på hur mycket tid det tar så börja i tid om du inte vet. Jag kan knappast räkna ut hur mycket långt tid saker tar,blir alltid något helt annat.

Likes

Comments

Hade en trevlig gårkväll med min väninna Nicole. Lite firande för en ny plattform som är blogfame som före detta men byt till adviral . Blir spännande och se den nya förändringen. Har lite problem med sidan just nu,men det löser sig hoppas jag inom snar framtid.De bjöds på deras egna mojito och tilltugg som jag tyckte var söt men bättre. Annars lite häng på kåken's terrassen för bloggare,fick se flertal små kändisar och det var coachellas style för kvällen som firande. Hoppas det blir stort,har höga förväntningar. Vill ha detta som något extra iallafall.

Likes

Comments

Contains affiliate links

När det kommer till att shoppa har det blivit mer priotering sedan jag började studera som gör att jag unnar mig så fort det går. Nu är det min gjorda lista för vad jag söker som mest nu. Har alltid svårt att fina en bikini för min kroppsform. Jag trivs i mig själv,men tyvärr är det byggda för majoriteten som gör att det går inte ihop för min överkropp samma med lösband för öppna ryggar. Blir lite mer specialbeställning annars lite nytt för skönhet som börjar ta slut och vill ha lite mer nya klackar att stå i. Jag är så taggad för lite mer nyheter annars väldigt nöjd med stilen för tillfället.

Jag förra våren

Likes

Comments

Det bästa med sociala medier är att kunna ha mitt arbete hemifrån efter mina egna villkor. Skapa samarbeten osv. Nu står det dock stil i mitt huvud. Vad vill ni se mera ut av? har fått flera läsare den senaste månaden så skulle uppskatta lite åsikter från andra håll och vad ni tycker om extra mycket av det som redan är av mitt innehåll. Feedback är trots allt det bästa med detta.

Likes

Comments

Precis kommit hem till stor staden en liten stund. Fixat mig med musik i öronen för att höja stämningen. Ska på lite roligheten med min bästavän,ser fram emot det. Färgat i läpparna rosa som bra kombination med olika rosa nyanser på ögonskugga från anastasia. Kan ni gissa vad jag klär mig i för tema? om det inte syns känns det som jag har misslyckats.

Likes

Comments

Har haft tjej snack angående vad livet har att erbjuda. Det som sker är bäst spontant,men trots allt saker som jag vill ha gått igenom som vore kul mer efter en massa tankar.

* Åkt runt omkring i Thailand på äventyr och byta hotell regelbundet,allting sker spontant med en tjejkompis.

* Varit med i något tvprogram.

* Besökt maldiverna som verkar vara rena paradiset men väldigt liten ö,rena drömmen.

* Köpt en riktigt dyr märkesväska som jag har rätt att unna mig med. .

* Lära sig spanska, nog det sexigaste språket som jag vet om.

* Åka luftballong, höjder kan vara läskigt men ändå spännande och häftig upplevelse.

* Testa vara vegetarian en månad,vill vara men överväger att kunna vara mat njutare men ett måste test månad.

* Åka till något fattigt land för att jobba som volontär och hjälpa till,vill se hur andra har det för att göra något bra för världen.

* Bo utomlands minst ett år,vill upptäcka nytt och framför allt den nya kulturen.

* Gått bartender utbildning mest för resa och kunna olika drinkar.

* Delta i något slags lopp,vill testa mina gränser i kondition.

* Gjort näsoperation,alltid haft komplex över den så mest för min egna skull .

Likes

Comments